2777
2789

یوتوب بزن برات کامب میاره 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جالب خب یعنی پشیمون برگشت ؟

اره عزیزم بعد۴ماهش ازدواج کردیم من اونموقع توشرایط خیلی بدی بودم اصلافکرشو نمیکردم انقد اذیتم کنه ولی خب برگشت وجبران کرد اماهنوزم ب اون دوره ای ک نبود فکر میکنم بغضم میترکه

منم دلم میخواد انجام بدم بنظرت برا منم اثری داره

نمیدونم عزیزم

برامن اثرداشت من زودزود همچین کارایی انجام نمیدم اونموقع خیلی تو منگنه بودم اصلنم اعتقادنداشتم واقعیتش چون همیشه فکرمیکردم ایناالکیه اما دیگه ازسرسختیایی ک کشیدم گفتم تیرتو تاریکیه وجوابم داد خداروشکر

منم دلم میخواد انجام بدم بنظرت برا منم اثری داره

حالا بعضیا رو ک میگم بهشون میگن ک انجام دادن اثری ندیدن علت چی بوده نمیدونم ولی من دوستم بم گف انجام بدم وگف خودش انجام داده نتیجع گرفته منم ب حرف اون کردم

نمیدونم عزیزمبرامن اثرداشت من زودزود همچین کارایی انجام نمیدم اونموقع خیلی تو منگنه بودم اصلنم اعتقا ...

چقدر خوب واقعا کاش برا منم جواب بده ی خانومی هست شمع تراپی می‌کنه و حصار هم انجام میده پونصد تونن 

چقدر خوب واقعا کاش برا منم جواب بده ی خانومی هست شمع تراپی می‌کنه و حصار هم انجام میده پونصد تونن

چقدرگرونم هست 

اره خوبه ایشالا جواب میگیری 

اگه میشناسیش حتما انجام بده فقط مواظب باش جن نداشته باشه طرف چون بعضیا انجام میدن سنگینی میگن افتاد رومون و اینا اوضاع بدتر شد براین حواست باشه ایشالا ک دستش برات مبارک باشه 

چقدرگرونم هست اره خوبه ایشالا جواب میگیری اگه میشناسیش حتما انجام بده فقط مواظب باش جن نداشته باشه ط ...

نمی‌شناسمش منم میترسم جن داشته باش خودش میگه دعا و طلسم نیست و انرژی درمانیه

2810