2777
2789

من یه دوست دارم

به هیچ عنوان قبلا اینجور نبود

ولی تازگیا جوری شده کافیه دهنم باز شه،نمیشه جمعش کرد تیکه های شکسته ی قلبشو😐💔

واقعا خسته شدم

واقعا میگم

هم کلی خودم مشکلات و مسائل جورواجور دارم هم این بهم زیاد استرس میده

نمیدونم چیکار کنم چی بگم

چن ساعت پیشم باهام اونجور کرد خستم بخدا سین نزدم....

من هیچ دوستی ندارم فقط یدونه اونه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچوقت همچین حقی رو ب کسی ندادم چ دوستم چ عشقم چ هرکس دیگ اگر اینطور شدن بی محل کردم و قطع ارتباط البته قبلشم حرفامو زدم بهشون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بعضی وقتا الکی گفتم ببخشید در حالی که تقصیر منم نبودهکه فقط دهنشو ببنده

منم والا اونقد گفتم ببخش و زبون ریختم که چن ساعت قبل ک باز محکومم کرد  دیگه احساس میکنم خیلی منو کوچیک میکنه

چقد معذرت بخام سر هیچ و پوچ؟من بخدا اونقد مشکلات و درگیریا دارم...این از همه بیشتر استرس میده بهم

الان میخام گریه کنم.چون من مگه چیکارش کردم

چیکار کردی پس؟من واقعا از دستش خسته شدمچقد خودمو کوچیک کنم بگم ببخش منظوری نداشتم؟خستم

از اول برام مهم نبود که چی یه عذر خواهی الکی هست دیگه اما اگه اشکال های دیگه ای داشته باشه نتونم تحمل کنم حذفش میکنم اگه بهم اسیب بزنه ولی عذر خواهی به من اسیب خاصی نمیزنه همین🌹

منم والا اونقد گفتم ببخش و زبون ریختم که چن ساعت قبل ک باز محکومم کرد دیگه احساس میکنم خیلی منو کوچ ...

فهمیده بهش احتیاج داری 

داره با نبودنش تهدیدت میکنه 

تو دلت بگو به جهنم 

و دیگه جوابشو نده 

خودش میاد پیشت 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
پسر نیستهمسنمه دختره

نمیدونم چند سالته ولی اگر دختر هم هست یکم خودتو ازش دور‌کن یا باهات میمونه یا این که ازت دور‌میشه اگر ازت دور شد چیز خاصی و از دست ندادی چون اون ادم لیاقتت و‌نداشته ولی مطمئن باش یه روزی پشیمون میشه و تو تا اون موقع با هزار تا ادم جدید اشنا شدی

2810