2777
2789
عنوان

ریه ام شصت درصده❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
گفت تو این سن فقط دلیلش ارثی باید باشهکه ما اصلاااااا نداریم تو کل خانواده

درگیر چی؟!

چرا درست اطلاعات نمیدین؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درگير چی؟قرص زینک و ویتامین سی برای تقویت سلولهای ریه خوبه

یعنی ۶۰ درصد ریه ام کار میکنه

۴۰ درصد درگیره

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشونهالان حال شون چطوره

حدودا 40

الان خیلی بهتره خداروشکر

یماهه تحت نظر پزشکه واقعا موثر بوده

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
علاعمت چ بوپ

تنگی نفس خیلی شدید

تپش قلب زیاد

نفس نفس زدن و بیحااااالی

درد سمت چپ سینه

احساس خفگی

پیاده روی و درد قلب

صاف نمیتونم بخابم

لباس گرم حس خفگی میده بهم

دود ماشین و اسپند و سیگار تو خیابون و ...تا ته سینم و میسوزونه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

چی شده ریه ات رو چرا درگیره

بخدا نمیدونم

دکترم تعجب کرد گف چقد سنت کمه

دارو نخوری

تا ده سال دیگه باید بستری شی و فقط ماسک اکسیژن جوابته

درگیر چی؟

توضیح دادم بالاتر گل

بخدا نمیدونمدکترم تعجب کرد گف چقد سنت کمهدارو نخوریتا ده سال دیگه باید بستری شی و فقط ماسک اکسیژن جو ...

عزیزم مرتب چکاباتو برو ودارو ها تو استفاده کن خوب میشی

محض احتیاط با یه دکتر دیگه هم مشورت کن به حرف یه دکتر بسنده نکن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
علت درگیری

از بارداری به بعد تنگی نفسم شدید شد

گمونم سه سال پیش کرونا گرفتم آسمم گرفتم

دارو نداد؟ راهکار؟ من بخاطر کرونا و حساسیت اینجور شدم اما نگفت چنددرصد درگیره فقط گفت درگیره و باید ...

یه عااالم

قرص و دو تا اسپری

گف اگ داروهات و اسپری نزنی

درگیری ریه ات بیشتر میشه

و بعدا باید بستری شی

علائمت چی بود

بالا تر گفتم

عزیزم زیز نظر دکتر برو ورزش هوازی

آره گف دوماه دیگ بیا

یه عااالمقرص و دو تا اسپریگف اگ داروهات و اسپری نزنیدرگیری ریه ات بیشتر میشهو بعدا باید بستری شی

غذاهای ادویه دار نخور و ورزش کن و مواد طبیعی بیشتر تو غذاهات باشه و سبزیجات استفاده کن بهترمیشی بعد داروهاشو بگیر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اگر عفونتی چیزی هست دارو بگیری خوب میشی خب ترس نداره که ما دوران کرونا ۴۰ درصدش کار میکرد همینجور ک ...

خب الان ک کرونا نیس چرا اینجورم!

منم دوبار کرونا گرفتم 

گمونم همون ریه مو خراب کرد

درگیر چی؟!چرا درست اطلاعات نمیدین؟!

وای بالاتر گفتم دختر چند بار

۶۰ درصدش کار میکنخ ریه ام

۴۰ درصدش درگیره....

اصطلاحه این...درگیر یعنی کار نمیکنه

2810