2777
2789
عنوان

ریه ام شصت درصده❗️

286 بازدید | 34 پست

امشب فوق تخصص ریه گفت

تو سن ۲۱ طبیعیه؟

چرا اینجوری شدم آخه

بنظرتون چیکار کنم زودتر خوب شم

برای بارداری هام نگران کننده نیس؟

کسی و‌میشناسین ۴۰ درصد ریه اش درگیر باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درگیر چی؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
دلیلش چی بوره؟

گفت تو این سن فقط دلیلش ارثی باید باشه

که ما اصلاااااا نداریم تو کل خانواده

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

دارو نداد؟ راهکار؟ 

من بخاطر کرونا و حساسیت اینجور شدم اما نگفت چنددرصد درگیره فقط گفت درگیره و باید اسپری و اینا بزنم ک نزدم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
داییم 50 درصد ریه ش درگیر بوددکتر شیراز بردیمش داره خوب میشه

چندسالشونه

الان حال شون چطوره

اگر عفونتی چیزی هست دارو بگیری خوب میشی خب ترس نداره که ما دوران کرونا ۴۰ درصدش کار میکرد همینجور ک میبینی داریم نفس میکشیم

(تیکر تارگت)از امروز ۱۷ اردیبهشت میخوام تا ۷ خردا از ۹۲ به ۸۷ برسم👍...تارگت دوم(از ۸۸ به ۸۳)ادامه دارد...
2810