2777
2789
عنوان

میخوام عقب بکشم

65 بازدید | 7 پست

کلا هرچقدر خوب بودم هرچقدر سازش کردم هر چقدر گذشت کردم دقت کردم شوهرم هیچ تغییری تو رفتارش نداده  امروز مثل همیشه کارای خونه رو انجام دادم و شامم قیمه گذاشتم  من البته چیزی نخوردم بخاطر رژیمم گذاشتم تنهایی تو سکوت غذا شو بخوره

خودمم سکوت مطلق بودم میخواستم ببینم متوجه میشه (اخه من ذاتا پرانرژی ام و بقول خودش سرزنده ایی ک بخاطر رفتارای تندش کلا بی انرژی شدم و روحیم مثل قبل نیست)  یکم بعد شام  لباس پوشیدم گفتم میخوام برم بیرون اولش مخالفت کرد گفت بزار فردا شب بریم ک من هیچی نگفتم و نشستم رو مبل ک خودش گفت بریم تو کل مسیر برخلاف همیشه بازم ساکت بودم 

میخوام ی مدت عقب بکشم ببینم ایا میخواد کاری کنه یا عین خیالش نیست

قبلا عین اسکولا و از رو سادگی زود ب زود آشتی میکردم یا اصلا فرصت نمیدادم متوجه رفتار بدش بشه ولی دیگه خستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فایده ای نداره

تجربش کردم که میگم

بارها و بارها برام تکرار شد

بارها به خودم گفتم نرم ببینم متوجه میشه ولی آخر خودم رفتم

صدها بار به روش‌های مختلف توضیح دادم ولی کلا در مقابل درک و فهم مقاومت دارن و انگار فقط درکیات خودشون رو قبول دارن

فایده ای ندارهتجربش کردم که میگمبارها و بارها برام تکرار شدبارها به خودم گفتم نرم ببینم متوجه میشه و ...

پس حالا ک اینطورن سرویس ندیم دیگه

من خودم حتی برا رابطه هم شوهرم انتظار داره من پیش قدم شم اوج پیش قدم شدنش اینه مثلا میگه من برم بخوابم دیگه خودم میگیرم چشه😅

ولی دیگه نه هرچقد بخواد مغرور باشه منی ی زنم باید بیشتر مغرور باشم ی لول بالاتر

پس حالا ک اینطورن سرویس ندیم دیگهمن خودم حتی برا رابطه هم شوهرم انتظار داره من پیش قدم شم اوج پیش قد ...

نه به نظرم از اون جهت براش کم نزار که همه چیز بدتر میشه و از هم بیشتر فاصله میگیرید

نه به نظرم از اون جهت براش کم نزار که همه چیز بدتر میشه و از هم بیشتر فاصله میگیرید

حتی حاضر نیست کاری کنه بعضی وقتا اصلا متوجه نمیشم الان رابطه میخواد یا واقعا خوابش میاد

در این حد بی درکه