2777
2789
عنوان

قلبم درد میگیره تپش قلب میگیرم ولی نوار قلب اوکی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 41 پست
اره ممنون باید متخصص قلب برم؟

بیمارستان نمیگیره ازتون؟ ولی خب اره برو متخصص قلب ک هم اکو رو تفسیر کنه هم اکو بگیره ازتون

هیچ مشکلی نیست خودتونو ناراحت نکنیااااا نگران نشی یوقت✨️

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یجورایی مطمئنم از ریلکس نبودنمه

اره به احتمال زیاد پنیک اتک دارین چون منم دارم با اون علائمی ک گفتین بیشتر ب پنیک اتک میخوره ن چیز دیگه ای

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
شما علائمتون چجوریع ؟

قلبم ب شدت درد میگیره بدنم ب لرزه میفته سرگیجه میگیرگ انگار کل بدبختیای دنیا رو کردن تو سرم و جلو چشام سیاه میشه😑

قلبم ب شدت درد میگیره بدنم ب لرزه میفته سرگیجه میگیرگ انگار کل بدبختیای دنیا رو کردن تو سرم و جلو چش ...

منم تقریبا اینجوری میشم سرمم سبک میشه 

وقتای خاصی اینشکلی میشید ؟دارو دارع؟

منم تقریبا اینجوری میشم سرمم سبک میشه وقتای خاصی اینشکلی میشید ؟دارو دارع؟

بعضی وقتا موقع استرس شدید بعضی وقتام یهویی..اره داره ولی من نمیخورم

ایشالا بهتر میشد شماهم

قربان شما همچنین ✨️

منم همینجوری بودم تا حدودی

مشکل از ریه ام بود

تنگی نفس شدید و تپش قلب

و گاهی درد سمت چپ سینم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

2810