2777
2789

تو تاپیک قبلم هست ک دارم با چ حیوونایی زندگی میکنم خیلی زبون نفهم و وحشی هستن اصلأ چیزی ب اسم مراعات کردن تو ذهنشون نیست دیگه منم اعصابم  ب هم ریخت خسته شدم باردارم صدای تی وی رو گذاشتم رو ۱۰۰رفتم خونه بابام بد زنگ زدن ب شوهرم همسایه ها ک صدای تی وی رو کم کنید شوهرمم از سرکار رفته خونه صدارو کم کرده و احتمالأ عذر خواهی هم کرده چون نمیدونست ک من از قصد این کارو کردم حالا ی ذره غر زد ب من ک چرا حواستو جمع نکردی تی وی رو خاموش کنی بری چون من نمیگم بهش چقدر اینا درطول روز سر صدا میکنن اعصابش خورد نشه ک ی موقع دعوا کنه یا اذیت بشه الان بهش بگم از قصد کردم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با شوهرم رو راستم تعارف ندارم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مام داشتیم از این همسایه ها ولی من ادبش کردم ساعت از یک که میگذشت وقتایی که بچش پیش شوهرش بود این تنها پر خونه میشد دختر وپسر امدوشد سروصدا وبگو بخند بزن وبکوب شوهرم میخوابید ولی من بدخواب میشدم یبار چنان سروصدا کردن ما وحشت زده پاشدیم فکر کردیم یکیشونو بازور بردن سوار ماشین کردن نگو همش شوخیه اونم ساعت دوشب منم ازساعت شش صبح که اینا دیگه خواب بودن با لگد وقابلمه ودبه وتوپ میکوبیدم رو در چنان عصبی بودم شوهرم هیچی نمیگفت خلاصه اینا ریختن دم در 

که چه وضعیه منم هرچی از دهنم اومدبهشون گفتم تو  ساختمون جلسه گذاشتن وخانم دهنش سرویس شد البته من تا یک ماه کارمو ادامه میدادم یه ذره صدای تی وی بلند میشد یا دخترشوبلندصدا میزد منم شروع میکردم جرات نداشت چیزی بگه اونقدر با جارو برقی کوبیدم رو قرنیس دیوارجاروم شکست😂

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اتفاقا اونقدرادامه بده تا بهت اعتراض کنن سمام رک وراست بگوتاوقتی که شما باعث ازار من هستین ادامه داره

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مام داشتیم از این همسایه ها ولی من ادبش کردم ساعت از یک که میگذشت وقتایی که بچش پیش شوهرش بود این تن ...

خب الان من ک حال اینارو میگیرم مشکل شوهرمه ک میترسم عصبی نشه دعوا راه بندازه نمیخام ارامشش ب هم بخوره اوناهم میرن ب شوهرم میگن شماره اونو دارن اگه ب خودم بگم جوابشونو میدم

خب الان من ک حال اینارو میگیرم مشکل شوهرمه ک میترسم عصبی نشه دعوا راه بندازه نمیخام ارامشش ب هم بخور ...

حالا یجوری شوهرتو باخبر کن نمیشه اینجوری که