2777
2789

بچه حتما لعضیاتون در جریان بقیه تاپیکام هستین خیلی وقته با نامزدم مشکل دارم دیگه خستم

آپم شکاکیت

امشب اومده پرسیده تو فلان مراسم با کی عکس گرفتی من فکر کردم منظورش اینه با گوشی اون فرد گفتم فقط مامانت

میگه بی صداقتی تو بهم ثابت شد دروغگویی من از پشت کوه نیومدم در جریانم که با کی عکس گرفتی با مامانت و فلانی... گفتم با گوشی خودم بوده

میگه میخوای دورم بزنی دروغگویی زندگی رو بدون صداقت شروع کنی منو میپیشونم بهت بی اعتمادم 

مبگم منظورتو نفهمیدم وگرنه دروغ نگفتم میگع من سوالو پرسیدم چند لحظه دیرتر جواب دادی معلومه داشتی فکر میکردی چه دروغی بگی

به خانوادم گفتم دیگه همه مشکلات گفتم بابامم عصبی شد گفت بلاکش کن مامانم به مامانش زنگ زد گفت و بابام میگه یا خودشو درست کنه یا جدا شو 

واقعا دیگه خستم میگه روی عبا بابد چادر بپوشی 

تو مجلس زنونه هم لباست باز نباشه 

همش سوال و جواب میگه منو دور میزنی خسته شدممممم

کار خوبی کردی به خانواده ات گفتی 

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین حتی اگ‌قول بده هم‌ک ادم بشه باز نمیشه مطمن باش الان ازش جداشی خیلی بهتره تابری بایه بچه برگردی

نه قطعا با قول دادن برنمی‌گردد 

بابام که میگه ولش کن حالا حالا ها اگه ام جدا شی خودم پشتتم به هیچکس مربوط نیست 

اگه هم بخوام برگردم بایت اول بره روانشناس بعد از درمان از روانشناس تاییدیه بگیره که برگردم

نه قطعا با قول دادن برنمی‌گردد بابام که میگه ولش کن حالا حالا ها اگه ام جدا شی خودم پشتتم به هیچکس م ...

ن‌برنرگرداصلا بخداهیچ وقت درست نمیشن برایه مدت کوتاهی اوکی میشه بعددوباره همون گندی ک بود میشه شوهریکی ازاقوام اینجوری بود دیوونش کرد تابابچه ۳ ساله جداشد ببین اسی من ک نمیشناسمت ولی بخدا ازته قلبم حس کردم اگ باهاش ادامه بدی تاااخر عمردرعذابی خواهرانه بهت میگم

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی رفتار همسرت با خواهر ومادرش چطوره؟

رفتار پدر همسرت با خانمش چطورا

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
ن‌برنرگرداصلا بخداهیچ وقت درست نمیشن برایه مدت کوتاهی اوکی میشه بعددوباره همون گندی ک بود میشه شوهری ...

اره خودمم دیگه دوست ندارم برگردم خسته شدم دیگه ازش بدم میاد بابامم اصلا راضی نبست برگردم میگه دختر بزرگ نکردم که اینطوری کنه 

حتی میگه عکساتو توی لب‌تاپ بابات نریز 

آخه میخواد منو برداره ببره شهر دورم شغلش شهر دیگس 

نه قطعا با قول دادن برنمی‌گردد بابام که میگه ولش کن حالا حالا ها اگه ام جدا شی خودم پشتتم به هیچکس م ...

عزیزم خواهرانه بهت میگم من مثه نامزد شما دیدم و با دو تا بچه جدا شدن ازهم ، یعنی زنه دیگه طاقتش تموم شده بود ،نامزدت اصلا و ابدا درست بشو نیست یعنی یک درصد احتمال نداره که این اخلاقاش درست بشه . خودتو نجات بده ازش جدا شو 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
2810