2777
2789
عنوان

چطوری ایشون را ب رل تبدیل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361658198]بعد اینگه ک کراش تو اکی داده چ ربطی ب من و کراشم داره[/QUOTچون دقیقا همین رفتارا رو داره ازم مرافبت میکنه به فکرمه برام چیزایی که دوست دارم میگیره منو میخندونه

خودت رو درگیر و شلوغ و پر مشغله و موفق نشون بده

هی استوری بزار از خودت

کم کم چشمش بهت عادت میکنه و یهو دیگه هیچی نزار.میاد پیگیری میکنه و باهاش کم کم چت میکنی... و تو همون چت مخش رو بزن دیگه

بهتره که 😐😐

چیش بهتره میخاست منو بندازه زمین بخندن من نیفتادم ولی سرم خورد تو دیوار قهر کردم رفتم تو اتاق خودش و بقیه اومدن معذرت خواهی بعد گفت بی جنبه ای بعدم گفت هرچی خوراکی میخای برات میگیرم ولی دم در ک رفتیم نگرفت شاید چون همه دخترا بودن نمیشد فقط برا من بگیره 

چرا صد درصد تبدیل میشه؟! چجوری تبدیلش کنم

چونکه مشخصه ازت خوشش میاد بنظرم میتونی خیلی قشنگ بهش بگی ازش خوشت میاد مثلا برو بهش بگو من از یکی خوشم میاد بنظر تو چجوری بهش بگم بعد واکنشش رو ببین بعد بگو اره این کسی که ازش خوشم اومده خیلی خوبو قشنگه و ی عالمه تعریف دیگه بعد همین ک شورو به حسودی کرد یهو بهش بگو میخوای عکسشو ببینی بعد عکس خودشو بفرس براش

به دنیا نمیدم تک تک خنده هاتو..:)
چونکه مشخصه ازت خوشش میاد بنظرم میتونی خیلی قشنگ بهش بگی ازش خوشت میاد مثلا برو بهش بگو من از یکی خو ...

جالب بود این کار 

ولی من نمیخام پیشنهاد بدم اصلا اگه پیشنهاد نده قیدشو می‌زنم 

خب از کجا میگی معلومه خوشش میاد چون همه اینجا گفتن اون دوستت ندارع

2810