2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بیارن  نیازی ب گفتن نیس

منتها مال من بیشور بودن نیاوردن و منم هیچ ب ی وذم نبوذ و هیچ تاالان بروشون هم نیاوردم ب  درک  بقول بابام ی دیس مرغ و برنج اونارو میخایم چیکار 😂

ولی امسال مامانم برام میاره خونه خودمم

سنگ تمام

استوری میکنم

ببینن دق کنن

البته بازم خدارشکر ک خانواده همسر کازی برامون نکردن اخه فرض کن نفری کلی بچه دم‌ بخت دارن هرروز باید علاف اونا میشدیم‌!!!! ولی نکردن و ماهم نمیکنیم

رسم نداریم همچین چیزی  ی 3.4سالیه شنیدم درموردش 

درکل شب یلدا میوه و اینا میارن واسم ولی ن ب صورت مراسم طوری و اینا چون عقد نیستیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
الان ما بگیم یا نگیم اگه بگیم زشته؟آخه خیلی بیخیالن میترسم نیارن خودم به شوهرم بگم؟

خب نیارن، از چیش میترسی؟! واست مهم نباشه اینچیزا، بابا بخدا اینچیزا فراموش میشن، اصل تفاهم تو و شوهرت تو زندگیه، اونه که میمونه، آوردن دستشون درد نکنه نیاوردنم بیخیال

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
2810