2777
2789
عنوان

به اونی که بهش علاقه داشتم گفتم حسمو با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوشحالم که گفتم چون من همیشه وایسادم بقیه بیان جلو

پاکش کردم معذرت میخوام امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

از اول نزاشتی ک چجور شروع کردی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
درسته اعتماد بنفسش کم بوده ادم دست خودش نیست چلو کسی ک دوسش داره اینجوریه ولی ناراحت میشه اینجوری می ...

عزیزم ناراحت نیستم بعد 22 سال حق داشتم خودم تصمیم بگیرم و اگرم میگفت نه مشکل نداشت 

بیخیالش اسی بخای بحث کنی باهاشون تا صبح طول میکشه /:

دیدی ک طول نکشید شما کاسه داغتر از آش نشو

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خیلی بی ارزشی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! 

ما تو فرهنگی زندکی نی کنی که به آدمی که می خواد ابراز علاقه بکن می گن بی ارزش بعد . بعد همون آدم ها بحث فرهنگ و  تمدن مدرن که میشه از همه بیشتر به هم وطن های خودشون توهین می کنن .

اسی عزیزن خوبه که نظرت رو گفتی ولی دیگه پیگیر نباش ‌ حرفم به این معنی که اجازه بده اگر خودش بخواد می یاد ‌ 

من خوشحالم که گفتم چون من همیشه وایسادم بقیه بیان جلو

عزیزم خوب کاری کردی گفتی  حستو آفرین 

فقط برا قرار خواستی بری سوار ماشینش بار اول نشو چون هنوز خوب نمیشناسی مثلا یه رستوران قرار بزار با اسنپ برو  تا ببینی چطور پسریه 

2810