2777
2789

ساعت ۹ و ۴۵ رسیدن سلام علیک کردیم سوار شدم

راه افتادیم سمت بازار بزرگ

اول رفتین سمت طلا فروشی یه پاساژ بزرگ هست مخصوص طلافروشا

دوتا مغازه رفتیم انگشتری باب سلیقه ام نداشتن تا رفتیم مغازه سومی و من با دیدن انگشتری که نگین داشت چشام قلبی شدن و خریدیمش شد ۱۲ تومن،میتونستم گرون تر بگیرم ولی همین پسندم بود

بعدش رفتیم کت و شلوار گرفتیم یک کت تکی گرفتم کرم و یه شلوار راسته سفید خیلی شیک شدن شدن ۳ میلیون

بعدش رفتیم کفش خریدیم مجلسی گرفتم پاشنه اش ۶ سانت بود و انگار مثلثیه طرحش و نگینی بود اما بند ساده ای داشت حیف عکس ندارم(اینم شد ۱ تومن)

بعد از اون رفتیم سمت بازار پارچه فروشها که با پیشنهادهای خواهر سوهر و مادر شوهر مواجه شدم که سلیقشون افتضاح بود و پارچه های خونگی پیشنهاد میدادن و من محترمانه رد میکردم و میگفتم سلیقم نیست و همچین چیزی نمیپوشم در حالی که من ملیله میخواستم و برا جشن میخواستم بپوشم بعد محضر و در اخر به یه مغازه ای رسیدیم که هم چادر میفروخت هم پارچه ملیله دوزی داشت 

پارچه ملیله رو خریدم رنگش سفید و آسترش بژ خیلی خیلی زیبا بود با چادر سفید طرح دار ساده اینا شد ۳/۱۰۰

بعد از اون شال خریدم اون چوت طرح ساده ای داشت بی هیچ تجملی ۵۰۰ شد

و کیفی هم که خریدم ازون دستی کوچولوها بود که نگین کاری شده بودن اینم شد ۱ و ۵۰۰

و در آخر ساعت ست خریدیم برا اینکه خسته بودیم نشد طرحای دیگه رو ببینیم و رنگ ساعتامون سفید بود و جنسشون آهنه و خیلی ساده بودن جوری که خیلی به لباسام میاد اینا شد ۲ و ۱۰۰

و در آخر هم چندتا شمع برای دل خودم خریدم که شد ۸۰ تومن

و اخر تر از همه هم رفتیم فست فودی دور هم برگر و سوخاری و پیتزا سفارش دادیم میل کردیم😂(ازین بخشش خیلی راضیم)

نظرتون چیه عزیزان؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2810