2777
2789
عنوان

سیاست دار ها بیان

73 بازدید | 22 پست

سلام به همگی بین من و خانواده همسرم یه اختلاف پیش اومده بیاین کمکم کنید چطور برخورد کنم؟؟؟!!!

مدتی هست همسر من کار و بارش خراب شده دیگه عین سابق درآمد ندارن(تقریبا شیش ماه)به سختی زندگی میچرخونیم با یه بچه کوچیک من شهر مادرشوهرم زندگی میکنم اینجا تنهام برادرشوهرها و خواهرشوهرم شهر دیگه هستن خداروشکر یه خونه معمولی با یه ماشین داریم که قبلاً خریدیم،(اینو گفتیم شرایط مالی رو متوجه بشید)برادرشوهرهای من هروقت از میان اینجا دیدن پدرمادرشون همیشه چیزی میخرن میارن لباس خورد و خوراک حتی چند باری هم به دور از چشم خانوم هاشون پول کمک کردن(خدا بهشون برکت بده پدرشوهرم کشاورزه و بازنشسته تامین اجتماعی هست)حالا چند باری مادرشوهرم به من تیکه میندازه همه پسرام کمکم میکنن جز شوهر تو منم چندباری به همسرم گفتم ببین چیزی لازم دارن ماهم کمک کنیم اونم گفت نه نمی‌تونیم حالا پنجشنبه شب خونشون مهمونی بود جلو همه گفت فلانی(شوهر من)آب از دستش چکه نمیکنه تا حالا چیزی برای ما نخریده ولی برادراش اینطور نیستن خدا خیرشون بده....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و شوهرم سرمون رو انداختیم پایین چیزی نگفتیم ولی شب که اومدیم خونمون من به شوهرم گفتم از دستش ناراحت شدم نباید تو جمع به ما اونجوری می‌گفت شوهرم هم گفت ولش کن بیخیال چیزی نگفته که شلوغش میکنی ولی من واقعا قلبم شکست پیش بقیه به نظرتون نشون بدم از دستشون ناراحتم یا نه؟؟!

عجب مادریهتو از شوهرت طرفداری کن ولی احترامم نگه دار

من همیشه وقتی مادرشوهرم میگه فلان چیزو خریدن برام  و اینا میاره نشون میدم میگم خدا به مالشون برکت بده حتما درامدشون خوبه میخرن...

بزار بگن بابا هر چی میگن به پسر خودشون میگن،کل خونواده شوهر من هم معتقدند که شوهر من خسیسه( چون برای اونا خرج نمیکنه) هر وقتم تیکه ای چیزی میندازن ما خودمونم میخندیم ،در کل از یه گوش در کن از یکی دروازه ،اهمیت نده

من و شوهرم سرمون رو انداختیم پایین چیزی نگفتیم ولی شب که اومدیم خونمون من به شوهرم گفتم از دستش نارا ...

عزیزم خب شوهرتم پبش تو خجالت زده شده از حرفشون و خودشم ناراحت بوده 

نه واکنشی نشون نده اگر بعدا باز گفتن بگو مادرجون مام اگ شهر دیگ بودیم حتما کمک میکردیم و همینطورم مدتیه اوضاعمون خوب. نیست بهتون نگفتیم ک غصه دار نشین شرمنده اگ واستون کم گذاشتیم حلال کنین 😂اینطوری بگو عروس خوبیم میشی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بزار بگن بابا هر چی میگن به پسر خودشون میگن،کل خونواده شوهر من هم معتقدند که شوهر من خسیسه( چون برای ...

جدی؟؟؟جواب ندم آخه خیلی ناراحت شدم مهمونا هم فهمیدن ولی شاید یکم رابطه ام رو باهاشون کم کنم

من همیشه وقتی مادرشوهرم میگه فلان چیزو خریدن برام و اینا میاره نشون میدم میگم خدا به مالشون برکت بد ...

یه جوری رفتار کن که پیش شوهرت عزیز بشی

بقیه به جهنممممم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

عزیزم خب شوهرتم پبش تو خجالت زده شده از حرفشون و خودشم ناراحت بوده نه واکنشی نشون نده اگر بعدا باز گ ...

اول میخواستم قهر کنم دیگه خونشون نرم ولی به قول تو بهتره بازبون نرم باهاشون صحبت کنم 

جدی؟؟؟جواب ندم آخه خیلی ناراحت شدم مهمونا هم فهمیدن ولی شاید یکم رابطه ام رو باهاشون کم کنم

خیلی ببخشید اما بنظرم شما الان کاسه داغتر از آش شدی،اللن میخوای بری به شوهرت بگی که ناراحت شدی؟خب مسلما اون به اندازه شما ناراحت نیست و مساله رو‌جدی نگرفته بالاخره مادرشه،بنظرم اصرار شما برای نشون دادن عکس العمل و ابراز ناراحتی بیشتر قضیه رو پیچیده میکنه

2810