2777
2789

من خودمو آرایش کردم لباس خوشگل پوشیدم دوساعته منتظرشم ولی تا الان خونه مامانشه بهش پیام دادم کی میایی گفت بعدااا

بذارید براتون‌ سالگرد بگیرن

یاد بگیرید مشتاق تر نباشید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها چیزی که میتونم بگم‌اینه اعصاب خودتو خورد نکن آخرش که میادش امشب،اومد اصلا به رو خودت نیار که کوفتت نشه بعد پشیمون بشی میدونم حق داری 

من خودم وقتی عصبی میشم هرچی که میاد تو ذهنمو بهش میگم بعد پشیمون میشم و‌کوفتم میشه بعد فکر میکنم کاش حرفی نمیزدم که تهش اینجوری بشه تهش یه ساعت دیر یا زود میشد دیگه🫂

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!
تنها چیزی که میتونم بگم‌اینه اعصاب خودتو خورد نکن آخرش که میادش امشب،اومد اصلا به رو خودت نیار که کو ...

بخدا بغض منو خفه کرده می‌خوام گریه کنم آخه مرد اینقدر بی فکر

هیچی حالیشون نیس

تا وقتی شما مشتاق تر و علاقمندتر باشید بله هیچی حالیشون نیست 

بذارید برای به دست آوردن خوشحالی و خنده تون تلاش کنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بخدا بغض منو خفه کرده می‌خوام گریه کنم آخه مرد اینقدر بی فکر

خودتو اذیت نکن و حرص نخور فداسرت 

شاید اصلا یادش نیست مردا خنگن 

من راجب هفته پیش با همسرم حرف‌میزنم یادش نیست

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!
نه بهش نگفتم ولی ساعت 12 شبه باید خونه باشه ولی همش اونجاست

ببین من صد درصد درک میکنم میدونم الان حالت بده . ولی خوب شاید چیزی شده که انقدر مونده. اگر از سر بیخیالی مونده وقتی برگشت حسابی خجالتش بده ولی اگر معذرت خواهی کرد کوتاه بیا کش پیدا نکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚