2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاااااملاً طبیعی و هوشمندانه اس

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

لعنت بشه آدمای گرگ ، ۷خط ، صد رنگ، شر به هم زن دشمن حسود گرگ در لباس میش که.. متاسفانه ادمای یک رنگ همیشه فکر میکنن بقیه مثل خودشون هستن 😔 همینه که هرچی تنها تر باشی بهتر هست تا یه مشت ادمای بی سر و پا اطرافت باشن.. 

ار بابا ادما خطرناکن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا اخه

چون ک اگ ب نفعشون باشی بات خوبن

هیشکی خوبتو نمیخاد 

کمتر کسی پیدا میشه رفیق واقعی باشه

رفیقن ولی رفیق نیستن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چون ک اگ ب نفعشون باشی بات خوبنهیشکی خوبتو نمیخاد کمتر کسی پیدا میشه رفیق واقعی باشهرفیقن ولی رفیق ن ...

من خیلی ساده م چیکار کنم اسیب نبینم ؟؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من خیلی ساده م چیکار کنم اسیب نبینم ؟؟؟؟

کتاب بخون

پادکست گوش بده

باشون حرف بزن ولی اصلا بشون نزدیک نشو

چیزای شنصیتو نگو

اگ بات حرف زدن حرف بزن باشون

سعی نکن ب کسی نزدیک بشی

دور از حاشیه باش

راه خودتو برو

کتاب بخونپادکست گوش بدهباشون حرف بزن ولی اصلا بشون نزدیک نشوچیزای شنصیتو نگواگ بات حرف زدن حرف بزن ب ...

وقتی تو محل کار میچسبن بهم چیکار کنم 

مثلا تایم نهار ک همگی نشستیم و من تازه رفتم هی حرف تو حرف و ...ک حرف بکشن یا کارهایی میکنن ک اعصاب ادمو خورد کنن و مسخره میکنن و...

هرچه در جستن آنی ،آنی 
وقتی تو محل کار میچسبن بهم چیکار کنم مثلا تایم نهار ک همگی نشستیم و من تازه رفتم هی حرف تو حرف و ... ...

ن قاطعانه بگو ترجيح میدم راجب این بعد زندگیم چیزی نگم

یا بگو حس میکنم همو اونقد  صمیمی نشدیم ک بخام مسائل زندگیمو بگم با ی پوزخند

غلط میکنن مسخره کنن مگ خودشون چین ک باز بقیه رو مسخره کنن

2810