2777
2789

دوستان به خواستگار دارم پسر داییمه

خداییش ته دلم فک میکنم دوسش دارم ولی مطمئن نیستم اینو گفتم ک بدونین یه حساییم دارم

ازطرفیم بابام و داییم شغلشون مشترکه

بعد داییم پارسال حدود دوملیارد از بابام اضافه تر برده بود

اون موقع خداییش بابام انقد دستش تنگ بود که زمین فروخته بود بعدشم مجبور بود دوشیفته بره سرکار ک این دوستمون داد

پنج تا دو می‌رفت با داییم

چهار تا دوازده یه جایی دیگر می‌رفت سرکار

(اگر داییم دوتومن نمی‌برد بابام نیاز نبود انقدر سختی بکشه)

خلاصه گذشت بابام بخاطر اینکه داییم بود فامیل بود حرفی نمی‌زند از حقش دفاع نکرد

همش میگف کاره ممکنه ضررم داشته باشیم(ولی تمام ضرر از سمت بابام بود داییم هیچی نداد)

الان پسر داییم اومده خاستگاریم بعد فهمیدم داییم هر دو سه ماه برا پسرش ربع سکه گرفته

موقع ک خواست ازدواج کنه یا بفروشه خونه بگیره یا کلا سکه داشته باشه

منم زده به سرم حالا ک انقدر بابام ضرر کرده

من برا پسر داییم قبول کنم

حداقلش سکه ها برا من بشن(۲۰مثقال طلا ک برا مهریه ایناس سکه بدن)

البته تا جایی ک می‌دونم سکه ها از مثقال من خیلی بیشتر میشن

ولی نمی‌زارم بفروشه

ازدواجم کنیم باز برا من میشن

الان عذاب وجدان دارم همش میگم نکنه بخاطر سکه هاس طمع کردم

ولی خداییش دختر اینجوری نیستم

یا میگم نکنه می‌خوام دوستمون گذشته رو جبران کنم

نمی‌دونم چیکار کنم جواب مثبت بدم یا نه

تا دوشنبه وقت دادن فکر کنم(البته همه فکر میکنم جوابم مثبته)

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ فکرایی میکنیا...

خداییش نمی‌دونم چیکار کنم

ازطرفیم پسر داییم پسر بدی نیس

ممکنه عشقم بعد آشنایی بیشتر شکل بگیره

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
نظر خانوادت چیه

خانوادم ک خیلی راضیم

چون پسر داییم دوس دارن

ازطرفیم به فکر دوستمون ک ازشون رفته نیستن

البته خودمم به فکر نبودم تا پری روز ک اومدن خاستگاریم به طور رسمی از دارایی هایش حرف زد گفتم حتما قبول کنم

با این فکر جلو نرو اول ازهمه زندگیه خودت خراب میشه بعد پسرداییت

نه والا خداییش این اصلا تو فکرم نبود

من چون می شناختمش گفتم جوابم مثبته همون شب خواستگاری قبل اینکه اصلا بدونم پس انداز طلا داره نظرم مثبت بود

ولی وقتی شنیدم پسندازش طلاس انگار ته دلم خالی شد گفتم حتما قبول کنم 

ازطرفیم عذاب وجدان دارم همش میگم زندگیم برا سکه نبازم