2777
2789
عنوان

یکی فاللللل حافظ میگیریهههههه❓

68 بازدید | 22 پست

اگ میشه برام فـــــــال میگیرید؟ مارال به نیت تحصیلی و اتفاقای دو سه ماه اینده

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

از یک تا ۲۰۰ ی عدد بگو

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یک تا ۲۰۰ ی عدد بگو

۱۹۰

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

عزیزم ممنونم❤ای کاش خط اخرش اتفاق بیفته دیگه هیچی نمیخوام

عزیزم ممنونم❤ای کاش خط اخرش اتفاق بیفته دیگه هیچی نمیخوام

قربونت 

انشالله که بهترینا برات  اتفاق بیوفته و زودتر به هدفت برسی

امضات هم یه جورایی همونیه ک من میخوام 

واسم دعا کن لطفا🙏🏻😅🌱

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

قریونتون قشنگم خیلی ممنونم🥲❤شما هم همینطور🌺🤍

قربونت انشالله که بهترینا برات اتفاق بیوفته و زودتر به هدفت برسیامضات هم یه جورایی همونیه ک من میخو ...

روی چشم عزیزم ابشالله دوتامون برسیم بهش وبه هم بگیم🤍🤍

روی چشم عزیزم ابشالله دوتامون برسیم بهش وبه هم بگیم🤍🤍

🥺👌🏻🤍

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

🥺👌🏻🤍

🥲❤

۱۹۰

دیو سلیمان نشود

دورنگ نباش و باهرکسی طرح دوستی ریختی رنگ عوض نکن که اینکار هنر نیست فکر نکن که خیلی زرنگ هستی برای اینکه اسمت همه جا برده شود دست به هرکاری نزن .عشق ورزیدن و محبت کردن هنر است اگر به حیله های خود ادامه دهی پشیمان میشوی همت کن و راهت را عوض کن

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

دیو سلیمان نشوددورنگ نباش و باهرکسی طرح دوستی ریختی رنگ عوض نکن که اینکار هنر نیست فکر نکن که خیلی ز ...

یا خدا😬

ممنونم❤

برا منم میگی ۲۳

دلم را مشکن

حاضرید برای رسیدن به نیات خود هر کاری بکنید رسیدن به حاجات برای شما محال است ولی توکل به خدا کنید هیچ کار سختی نبود که آسان نشود از دوستانتان کمک بگیرید دردتان را به دیگران بگوید شاید به شما کمک کنند.دلتان نمی شکند خدا نیز کمکتان میکند

2810