2777
2789

تو رو خدا 

دارم از دلتگی عقلمو‌از دست میدم

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

بعد سه ماه امشب پیام داد اما عاشقشم هنوز اما حسی نداشتم به پیامش

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله اگر به صلاحته چشم به راه نمونی ،اگر قسمتت نیست جوری از دلت بره بیرون که انگار نبوده

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
بعد سه ماه امشب پیام داد اما عاشقشم هنوز اما حسی نداشتم به پیامش

خوش بحالت 

دعا کن به منم پیام بده

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

خوش بحالت دعا کن به منم پیام بده

خنثی شدم دو سه تا پیام دادم تمام 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
انشالله اگر به صلاحته چشم به راه نمونی ،اگر قسمتت نیست جوری از دلت بره بیرون که انگار نبوده

هر شب خدا رو‌ قسمش میدم