76_tarlan مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 9625 عنوان بیاید تو روخدا دعا کنید یه عاشق به عشقش برسه😭😭😭 43 بازدید | 8 پست تو رو خدا دارم از دلتگی عقلمواز دست میدم مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما امروز | 00:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_s عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 2457 بعد سه ماه امشب پیام داد اما عاشقشم هنوز اما حسی نداشتم به پیامش ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔. خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂. ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.
نخودسیاه عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9912 انشالله اگر به صلاحته چشم به راه نمونی ،اگر قسمتت نیست جوری از دلت بره بیرون که انگار نبوده ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
76_tarlan مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 9625 بهش پیام بده خو نمیشه😭😭😭 پسم میزنه مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما
76_tarlan مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 9625 بعد سه ماه امشب پیام داد اما عاشقشم هنوز اما حسی نداشتم به پیامش خوش بحالت دعا کن به منم پیام بده مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما
عاشق_s عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 2457 خوش بحالت دعا کن به منم پیام بده خنثی شدم دو سه تا پیام دادم تمام ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔. خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂. ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.
76_tarlan مدیر استارتر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 9625 انشالله اگر به صلاحته چشم به راه نمونی ،اگر قسمتت نیست جوری از دلت بره بیرون که انگار نبوده هر شب خدا رو قسمش میدم مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما