2777
2789
دیگه داداش تو اینقد ک.... سیر شدیمن صرفا منظورم رابطه ی جسمی نبوداون آرامشی ک با وجود یار تو زندگیت ...

داداچ خدا رو یادت رفت . البته باز شما مسلمونی من کاری ندارم . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیلی ترسویی دیگه😂

پسررخالم تمام درامدشو سکه میده . زنه حتی برو رو نداره. اکثر زنا هم معمولین . طرف اگه دنبال ارامش بود ک زندکیشو خراب نمیکرد . پسره واقعا همه چی تمومه

زن دنبال اینه ک فقط بهش نگن طرف ازدواج نکرده ! اکثرا خونه پدرشون میموندن

خب این تفکرت غلطه از ریشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

داداچ خدا رو یادت رفت . البته باز شما مسلمونی من کاری ندارم .

خدا جای خودش

اونی هم ک میاد تو زندگی جای خودش

اتفاقا چون خیلی مسلمونم حرف خود خداس ک تک نباشیم و جفت باشیم 

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

پسررخالم تمام درامدشو سکه میده . زنه حتی برو رو نداره. اکثر زنا هم معمولین . طرف اگه دنبال ارامش بود ...

حالا دیگه چون اون ی زن نخاله از آب درومده ینی همه اینطورن؟

تفکرات تو هم غلطه !! . اکه مواردی ک من باشون بودم انقد مث شما دنبال شوهر و ازدواج بودن ک الان من ...

😔حرفت خیلی زشت بود

اگر تا این سن هرگز جذب دختری نشدی معمولی نیست

یه چکاب بری بد نیست. تست هورمون ها و غیره

البته شما بیمار نیستی و می‌تونی با خوبی و خوشی همین طوری زندگی کنی. ولی لازمه دقیقا بدونی ریشه اش چیه و خودت رو بشناسی‌. این آگاهی به هر حال لازمه. مثلا ممکنه سطح هورمون‌ها متفاوت باشه

ممکنه گرایش جنسی متفاوت باشه

ممکنه افسردگی داشته باشی

در هر صورت مهمه که بدونی از چیه؟

برای مثال چند سال دیگه خانواده گیر دادند باید ازدواج کنی یک وقت دختر مردم را بیچاره نکنی. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
2810