2777
2789
عنوان

چجوری محل کار خودمو نشون بدم

54 بازدید | 10 پست

حس میکنم خییییلی تو این مدت بد خودم رو نشون دادم و همکارا و کارفرما امیدی ندارن

حتی میترسم زیرابم رو بزنن

دنبال بهونه ای باشن بندازنم بیرون

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارها رو دقیق انجام بده بدون خطا

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اتفاقا یکی از مشکلام این بود خودم رو تنبل نشون دادم

خب دیگه باید زرنگ باشی خودت و مشغول نشون بدی ، نه که واقعا بیشتر از دیگران کار کنی ، با همه هم خوب باش ولی صمیمی نشو .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
یکی دیگه از مشکلام همینهسریع هول میشم و استرس میگیرمبی دقتی میکنمحواسم پرته

اونی که بهت کاری رو محول کرده دقیقا میدونه که اون کار چقدر زمان نیاز داره، پس اینکه فس فس انجام بدی یا الکی طولش بدی طرف میفهمه که داری بازیش میدی. مافوق شما تو هر رده ای که هست از شما یه کار به موقع و بی نقص میخواد. اینکه استرس میگیری نشون دهنده اینه که کار رو بلد نیستی، بی دقتی و حواس پرتی هم یعنی دل به کار ندادی. اگر اینطوره که هیچی اصلا قیدشو بزن. اگر اینطور نیست پس خودت راهشو پیدا کنه و یه کارمند تنبل حواس پرت استرسی نباش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اونی که بهت کاری رو محول کرده دقیقا میدونه که اون کار چقدر زمان نیاز داره، پس اینکه فس فس انجام بدی ...

خب همین 

اصلا ادم فرزی نیستم

به کارم هم مسلط نیستم

اما کارم رو دوست دارم

دلم میخواد تو کارم به تسلط برسم 

اما همش میترسم

سریع هول میشم 

اونی که بهت کاری رو محول کرده دقیقا میدونه که اون کار چقدر زمان نیاز داره، پس اینکه فس فس انجام بدی ...

راهش رو چجوری پیدا کنم

من از ادما

از همکارام

کارفرما

همه میترسم

تو طول روز به هرنحوی حس میکنم باج عاطفی میدم که فقط نگام کنن

خب همین اصلا ادم فرزی نیستمبه کارم هم مسلط نیستماما کارم رو دوست دارمدلم میخواد تو کارم به تسلط برسم ...

اگر تازه کاری که طبیعیه

کم کم باید خودت بخوای که مسلط بشی

راهش رو چجوری پیدا کنممن از ادمااز همکارامکارفرماهمه میترسمتو طول روز به هرنحوی حس میکنم باج عاطفی م ...

خب این اشتباهه

من که از محیط کارت اطلاع ندارم که بگم چیکار کن. هرچیزی جای خودش رو داره

مثلا من یه کاری ر  خیلی خوب بلد بودم، کاری که تو نیم ساعت انجام میدادم، همون نتیجه ای رو میداد که دیگری توی ۲ روووووز انجام میداد. من فقط میانبرش رو بلد بود و به نحوه محاسبه ش مسلط بودم. خود مدیرمون گفت اینو. حتی بار اول همه رو تک به تک خودش چک کرد. خب این خیلی براش چشمگیر بود. باعث هم نشد کارم زیاد بشه چون هرکسی وظیفه مشخصی داره.