2777
2789
عنوان

مشاوره

33 بازدید | 11 پست

سلامممم

شب همتون بخیر و نیکی 

دوستاااان با ۸۰ میلیون پول چه سرمایه گذاری ای بکنم بهتره؟

چه بازاری سود بیشتری میده؟برای تا کمتر از یک سال آینده 

طلا، دلار و...

چی؟؟؟

لطفااااااا کسایی که دانش اقتصادی و بازاری خوبی دارن راهنماییم کنن

خیلللللی لازم دارم که پولم چنننننند چندان شهههه🥲🙃🙃🙃🥲🥲

بچه هااا ببخشید اگه عنوانم مناسب نیست ،عنوان من این بود (دوستان آگاه مشاوره مالی، اقتصادی میخوام لطفا)

ولی سایت قبول نمی کرد همش میزد عنوان معتبر نیست 

هر جوووووری هم تغییرش میدادم بازم همینو می گفت 

تا اینکه دیگه فقط یه کلمه زدم پذیرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلای خام ؟؟

من دست دو کم اجرت میخرم به تجربه به این نتیجه رسیدم از همه انواع طلا بی دردسرتره

مثلا سکه ها سال ساختشون وکیوم شون حتی اینکه خط و خش چقدر داشته باشن خیلی اثر داره روش میخری اینا رو نمیدونی یا نمیتونی همه ش رو چک کنی موقع فروش همه ی جزئیات چک میکنن و ممکنه به قیمت ازت نخرن

طلای اب شده فقط و فقط وقتی خوبه که از کسی بخری که واقعا بهش ایمان داشته باشی خیلی ها اب شده خریدن ولی بعد متوجه میشن ناخالصی داشته ....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من دست دو کم اجرت میخرم به تجربه به این نتیجه رسیدم از همه انواع طلا بی دردسرترهمثلا سکه ها سال ساخت ...

شما راجع به بانک ها اطلاعاتی دارین؟ اگه بخوام مدتی بزارم بانک بمونه کدوم بانک ها سود بیشتری میدن؟ کدوم بانک بهتر وام میده؟؟