2777
2789
عنوان

جنین یک انسانه یا نطفه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 57 پست
از زمانی ک قلبش تشکیل میشه جنین هست و قبل اون ب نظرم نطفه هستش

میگن قلب از تقریبا ده دوازده هفته کامل تشکیل میشه قبل اون فقط یه لوله ازش تشکیل میشه و یه نبض ضعیف البته شایدم درست نباشه این نمیدونم 

به دلیل تشکیل قلب هستش همونطور ک گفتم نظرات زیادی هست یک سری ها میگن باید بند ناف جدا بشه تا قتل محس ...

منم رفته بودم روانپزشک امشب بهم گفت چیزی که ازت خارج شده یه بافت بوده فقط هنوز تشکیل نشده بود نه قلب داشت نه روح . 

اما من حس میکنم الان من نه قلب دارم نه روح 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل اینکه شکل بگیره اسپرمه بعدازاینکه واردرحم شدوشروع به شکل گیری کردنطفه ست وقتیم شکل گرفت وقلب تشک ...

قلب چند وقته کامل تشکیل میشه من شنیدم ده هفته به بعد؟ نبض که از اول هست فقط چون ضعیفه شنیده نمیشه با دستگاه

نظر من اینه:

وقتی بتونه مستقل از بدن مادر زنده بمونه (مثلااا شیش هفت ماهگی) میتونیم بهش بگیم انسان و کشتنش شاید نوعی قتل حساب شه

وگرنه مثلا تو پنج ماه نمیتونه خارج از بدن مادر زنده باشه درش بیارن درجا میمیره پس انسان گفته نمیشه صرفا یه موجود زندست که تغذیه میکنه مثه بقیه موجودات

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
شما خیلی کاربر مهربونی هستین🥰😍 از ۹۹ اینجام خیلی کامنتاتونو دیدم

فداتشم نظر لطفته ❤️😍

مهربونی از خودته 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
قبلا بهت گفتم، زمان خیلی زیادی لازم داری تا برگردی به حالت قبل ان شاء الله موفق باشی جانم چشم عزیزم ...

ببخشید توی ی تایپکم اگه چیزی گفتم ناراحت شدی حالم نرمال نیست حتی به دخترم هم کلی بداخلاقی کردم 💔

نمیدونم امیدوارم بتونم ببخشم خودمو و فراموش کنم این تجربه دردناک رو

شایدم اینطوره دنیا خیلی عجیبه خیلی ❤️‍🩹همش بازی در میاره برامون منی که تا چند روز پیش کل دفترامو یا ...

این چیزا ارزش فکر کردن نداره واقعا

همه موجودات زنده از تک سلولی ها تا انسانها

میل به حیات دارن و زندگی و مرگشون هیچ اتفاق خاصی نیست ما فقط بخاطر وابستگی به عزیزانمون از مرگشون ناراحت میشیم همین

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

این چیزا ارزش فکر کردن نداره واقعاهمه موجودات زنده از تک سلولی ها تا انسانهامیل به حیات دارن و زندگی ...

اره من راستش خیلی ادم ترسویی هستم و بشدت حساس از کاه کوه میسازم و عمرم حروم شده 

اره از نظر علمی اینو میگن ‌.

در مورد قلب هم بگم که

تو ادیان قدیمی (مثلا دین ابراهیمی) علت اینکه میگن بعد از تشکیل قلب سقط گناهه اینه که اون موقع قدیما فکر میکردن جایگاه روح تو قلب انسانه وقتی قلب تشکیل شده یعنی روح دمیده شده

بعدها که پیوند قلب اومد فهمیدن که نه اینطور نیست همه چی تو مغز ماست

پس لطفا ذهنتو درگیر نکن

باشه؟؟؟

پس چرا بعد از سه ماهگی دیگه مجوز سقط صادر نمیشهو سقط غیر قانونی قتل محسوب میشه

بخاطر سیاست های افزایش جمعیته

وگرنه دهه هشتاد که بساط سقط و توبکتومی و وازکتومی به راه بود

2810