2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 88 پست
باورت میشه همسرم ازم سرد شدهاصلا نمی دونید از این رو به اون رو شدهبهم میگه میخوای با بچم دشمنی کنی

بهترین کار بی تفاوت بودنه

به قول دوستان شما لیست خریدار رو بده دیگه خودش میدونه

خدایا خودت بساز🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر بهم تهمت زدن کاملا خودمو زدم به ندیدن و نشنیدن و اصلا حس کردم انگار تو دنیاشون وجود ندارمولی چ ...

ولشون کن وقتی پدر و مادرش به فکر سلامتیش نیستند شما هم خودتُ دخالت نده .

وقتی هم چیزی برای خونه لازم داری لیست بده تا تهیه کنه .

سعی کن آرامشت حفظ کنی که هیچی مهمتر از سلامتی خودت نیست

هردفه میام تو این تاپیکا میگم ی ادمی ک یک بار ازدواج کرده و بچه داره حق ازدواج مجدد نداره ب خاطر اینه هم اون بچه اذیت میشه هم این خانم یا هر خانمی ک جای ایشون باشه واقعأ درک نمیکنم امثال شوهر اسی رو زن و مرد هم فرقی نداره فکر میکنم تو زندگی تا جایی حق انتخاب داری ک بچه نداری وقتی بچه دار شدی باید زندگیتو وقف بچت کنی حالا امثال شوهر اسی ادای پدرای دلسوز رو هم در میارن تو اگه فکر بچت بودی زندگیتو با همه سختیا حفظ میکردی حالا نتونستی دیگه حداقل ازدواج نمیکردی ب نظرم شماهم خاسته خودتو داشته باش شوهر منم درسته بچه نداره ولی انگار ی زن دیگع داره اولویتش زندگیش نیست اولویتش مادرشه و فکر میکنه من دشمنشم منم دیگه برام مهم نیست حتی شده الکی بهش خرید میگم ک فقط نذارم پول خرج کنه واسه اونا 

همین من اخه با بچه خودمم نمی سازم چه برسه بچه یکی دیگه

تو یه آتیشی دارم میسوزم که هیزمشو خودم ریختم کبریتشم خودم زدم و نه طاقت سوختن دارم نه میتونم از این آتیش بیام بیرون

انقدر از این زندگی سرد شدم که گاهی فقط به رفتن فکر میکنم

ببین این انتخاب خودت بوده اگر واقعا دوست داری زندگیت رو پس سریع سرد نشو درسته سخت هست ولی کافیه اعتماد هر دو رو جلب کنی مخصوصا پسر همسرت 

اونوقت همسرت هم به تو ناخودآگاه نزدیگ میشه 

با سیاست پیش برو 

خدایا شکرت
هردفه میام تو این تاپیکا میگم ی ادمی ک یک بار ازدواج کرده و بچه داره حق ازدواج مجدد نداره ب خاطر این ...

مشکل زندگی من اینه که چون همسر دوم هستم همه فکر میکنن اومدن بخورم و ببرم 

قلبم میشکنه وقتی از دوست و آشنا بهش میرسن میگن مواظب باش زنا خیلی فلانن زنت مثل قبلی ازت نکنه ببره 

پریروز بهم گفت یکی از دوستام (دوست صمیمیش که من هم خیلی قبولش داشتم) بهم گفته حواست باشه چیزی به نام زنت نکنی 

الان میفهمم قدیمی ها چرا میگفتن به مرد زن طلاق داده زن نده 

چرا میگفتن مرد باید بچه هاش از آب و گل در بیان بعد ازدواج کنه

نفرت رو تو چشمای بچه همسرم میبینم

وقتایی که میره پیش مادرش میاد قشنگ حس میکنم از من متنفره

جلوی روم خوبه ولی یه بار شنیدم یواشکی تو اتاق داشت بهم میگفت هرزه 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

ببین این انتخاب خودت بوده اگر واقعا دوست داری زندگیت رو پس سریع سرد نشو درسته سخت هست ولی کافیه اعتم ...

انقدر بهش محبت کردم که فقط خدای بالاسر میدونه

ولی متاسفانه من جایی هستم که باید مادرش می بود و همین برای حس تنفر داشتن نسبت به من براش کافیه 

و اینکه هر بار میره پیش مادرش و میاد این حسش بیشتر میشه

ولشون کن وقتی پدر و مادرش به فکر سلامتیش نیستند شما هم خودتُ دخالت نده .وقتی هم چیزی برای خونه لازم ...

دلم از خدا بچه میخواد که تمام دلمشغولیم بشه

ولی هنوز قسمتم نشده

مشکل زندگی من اینه که چون همسر دوم هستم همه فکر میکنن اومدن بخورم و ببرم قلبم میشکنه وقتی از دوست و ...

عزیزم الان دیگه گذشته مهم نیست بشینی بزنی تو سر خودت ک نمیشه بدم صرفأ چون زن دوم هستی این حرفارو نمیشنوی پشت منم میگن همه ازم متنفرن اصلأ مهم نیست بذار انقد ر واق واق کنن تا خسته شن اون بچه هم نفرت داره ک داره اصلأ مهم نیست فقط ندید بگیرش الانم ب نظرم سر غذا بهت گارد دارن اصلأ اسم غذا نیار دیگه تازه بگو آخیییش دستت درد نکنه ک براش از بیرون غذا میگیری منو از آشپزی راحت میکنی بذار لجش بگیره بد از اینورم فقط خاسته هاتو زیاد کن

عزیزم الان دیگه گذشته مهم نیست بشینی بزنی تو سر خودت ک نمیشه بدم صرفأ چون زن دوم هستی این حرفارو نمی ...

حق با شماست

باید همین رفتارو بکنم

فقط دلم از آدما و قضاوت هاشون میشکنه

2810