2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 88 پست
تاابد حق باشماست عزیزم....اماااا فعلا تااون بچه سروسامون میگیره سکوت کن که حرمتت حفظ بشه

خیلی تحت فشارم خیلی

یه وقتایی به گم و گور شدن فکر میکنم

امیدوارم خدا به هممون یه انصافی بده که خودمونو جای همه بزاریم

من گاهی حتی خودمو جای همسر سابقش میزارم و براش اشک میریزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با شماستباید همین رفتارو بکنمفقط دلم از آدما و قضاوت هاشون میشکنه

دیگه نشکنه چون اصلأ مهم نیست من عاشقانه شوهرمو میپرستم دلمم براش میسوزه ولی هر لحظه ازش ی چی میخام چیکار کنم خودش خاسته اینجوری باشم

دیگه نشکنه چون اصلأ مهم نیست من عاشقانه شوهرمو میپرستم دلمم براش میسوزه ولی هر لحظه ازش ی چی میخام چ ...

منم عاشق همسرمم و دلم براش می سوزه که تو این همه سختی یه تیکه از وجودشم شده دغدغش و حرف های دیگران نسبت به اینکه مواظب باش زنت نَزنه و بِبَره ، مواظب باش حق بچتو بالا نکشه ، مواظب باش بیشتر از کوپونش مصرف نکنه

دیگه نشکنه چون اصلأ مهم نیست من عاشقانه شوهرمو میپرستم دلمم براش میسوزه ولی هر لحظه ازش ی چی میخام چ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

امیدوارم عشقتون همیشه و تا ابد جاودانه و پر شور باشه 🙏

کاری ندارم که مادر بچه هستی یا نه 

اما من در بدترین شرایط باشم اولویتم بچهام هستن مخصوصا غذاشون همیشه بهترین وقشنگترین غذاهای که دوست دارن درست میکنم کاری هم به اینکه شوهرم داره یا نداره

ندارم چون تو زندگیم دردرجه ی اول و آخر بچهام هستن

کاری ندارم که مادر بچه هستی یا نه اما من در بدترین شرایط باشم اولویتم بچهام هستن مخصوصا غذاشون همیشه ...

ولی من حتی اگر مادر هم بشم اولویتم اینه به بچه هام آموزش بدم پدرشون هم حق زندگی داره

یه روز تو جیبمون پر از پوله یه روز نه

باید با بود و نبودش خوشحال باشیم و کنار بیایم

اگر مادر شدم دلم میخواد یادشون بدم که قرار نیست من و پدرش بمیرم که اونا فقط خوشحال باشن و حق زندگی و نفس کشیدن نداشته باشیم

کاری ندارم که مادر بچه هستی یا نه اما من در بدترین شرایط باشم اولویتم بچهام هستن مخصوصا غذاشون همیشه ...

با احترام به نظر شما

و اینکه من کاملا احترام میزارم به سبک تربیتی شما 

و امیدوارم سایه تون همیشه بالای سر بچه هاتون باشه سالم و شاد 🙏

ولی ب نظرم این ک ب بچه غذای سالم و خوشمزه بدی بااینکه بچت هر چی خاست فراهم کنی یکی نیست اولی مسئولیت پذیری و مادری کردنه دومی بچه رو خراب کردنه حالا من نمیدونم منظور شما کدوم بود

ولی من حتی اگر مادر هم بشم اولویتم اینه به بچه هام آموزش بدم پدرشون هم حق زندگی دارهیه روز تو جیبمون ...

من اعتقادم اینه وقتی تصمیم میگیریم که بچه داربشیم باید موقعیت مالی رو درنظر بگیریم به اندازه که داریم بچه بیاریم این دوره با دوره های مافرق داره ماهانسل سوخته بودیم ولی الان فقط انتظار دارن چون دوستاشونومیبینن تا میام بگیم فلانه میگن مگه ماخودمون میخواستیم به دنیابیایم آوردیدپس بایدنیازهامونم فراهم کنید 

من از بچهام ی چیزایی انتظاردارم ولی متأسفانه اون چیزی که میخوام نمیشن چون جامعه خراب شده منم فکرمیکردم تلاش میکنم اون چیزی که میخوام تربیت میکنم ولی متاسفانه تا میرن مدرسه ناخودآگاه عوض میشن 

ولی ب نظرم این ک ب بچه غذای سالم و خوشمزه بدی بااینکه بچت هر چی خاست فراهم کنی یکی نیست اولی مسئولیت ...

منظورم این بود که غذایی که دوست دارن درست میکنم اولویتم رشد بچهامه ویتامین بدنشون کم نباشه اگه ی وقتی بچه ی منم مثل بچه ی اسی بود وقتی نمیتونست هرغذایی بخوره مجبوربودم خب از بیرون تهیه کنم چون ضعیف میشه تااینکه کم کم با دکتریاشربت اشتهایاهرچی که بشه اشتهاشودرست کنم