2777
2789
عنوان

یکماهه با من بود با التماس پیام آخرشو ببین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 26 پست
والا اکن یک طرفه بوو اون عاشق من بود من ک حسی نداشتم تا وقتی علاقه منود شدم که رف

من از اول که تاپیکاتو دیدم بهش مشکوک بودم تو یه نگاه گفت عاشق شدم و خیلی راحت شرایطتو پذیرفت و... معلوم بود قصدش سواستفادس دید به مقصد نمی‌رسه گفت زور بیخود نزنم. فدا سرت... امیدوارم یه ادم درست بیاد تو زندگیت 

خب شاید شرایطش نداره

شرایط نداره غلط میکنه میاد جلو

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر باهاش خوابیدی شاید این مورد علت ترکش نسبت به تو باشه

اصلا هم این طوذ نیست ک کسی با کسی بخوابه دیگ نمیگیردش

من هیچوقت تا قبل شوهرم  اصلا دوس پسری ک باهاش برم بیرون نداشتم مجازی دوس بودیما ولی اصلا قراراینا با کسی نداشتم و اولین نفری ک باهاش رفتم بیرون شوهرم بود

امروز دیدمش ( سر موضوع کاری)فرداش بهم‌پیشنهاد داد

یه هفته جت کردیم بعدش  رفتیم باهم بیرون سر اولین قرار رقتیم خونه و باهم همه کار کردیم‌و‌‌ چندروز بهدش اومد خواستگاری و‌باهم عرپسی کردیم

اصلا هم این طوذ نیست ک کسی با کسی بخوابه دیگ نمیگیردشمن هیچوقت تا قبل شوهرم اصلا دوس پسری ک باهاش ب ...

خوب تو شانس داشتی 

و‌ الا عرفه که پسرها دختری که باهاشون بخوابه از چشم شون میفته و نسبت بهش بدبین اند که البته این از بی معرفتی شونه

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
😵‍💫 ایشالا یه روزی منم بیو‌گرافیت رو‌واسه خودم بزارم😁🫠

وای عزیزم انشالله. اتفاقا دوباره باردارم 🤭برات دعا میکنم به زودی دامنت سبز بشه و یه پسر سالم و باهوش گیرت بیاد 

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.