2777
2789
عنوان

است اخلاق شوهرم خوبه که خیلی پاکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر ظلمی در حق ما کرد سالم سالم اونوقت همسایمون هم شرایط مشابه بلافاصله طرف ظالم 300 ملیون ضرر کر ...

۳ چیز هست که خدا تاوان کار انسان رو تو این دنیا میده نمیذاره برای اخرت.

یکی عاق والدین

یکی ظلم ظالم به مظلوم

سومی رو یادم نمیاد چی بود😁

حسود هیچوقت آرامش نداره

حتی در حد یه ثانیه باطن زندگیت رو با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکن از این بهتر چی میخوای

خدا همسر و زندگی همه چی تموم بهت داده وقتی میبینی دور و برت یکی یدونه است روزی ۱۰۰ هزار بار خدا رو شکر کنی کمه

اگر خدا هوات رو نداشت به این وضوح نمیگفتی زندگیت با بقیه چقدر تفاوت داره

حاضری همسرت عرق خور و معتاد باشه اما اونجوری باشی؟؟؟

لقمه حلال یا زحمت همسرت سر سفرت میبینی بی نهایت شکرش کن که همینو داری که چشم و دل پاک و حلال خوره

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

مرسی قشنگم آروم شدم اما امید وارم اونا به خدا روی بیارن از ته دلم میخام

ما اول از خودمون شروع کنیم خودمونو درست کنیم کم کم نگاهمونم از دیگران برداشته میشه.

باور کن هنوز خودمون اونقد کامل نیستیم که به فکر رفع عیب دیگران باشیم 

هرچند از دعا کردن براشون غافل نشو و همیشه بعد نمازات براشون دعا کن، بعد هر نماز واجب بک دعای مستجاب داریم.

ولی سعی کن رو خودتم کار کنی سعی کن کاملتر از قبل باشی و هر سال حداقل یه صفت خوب به خودت اضافه کرده باشی و یه صفت بد رو حذف کرده باشی

اللّهم عجّل لولیک الفرج

یجایی خوندم بعضی آدما شبیه عینک هستن شما وقتی عینک‌بزنید اگر یکم‌ لکه بشه فوری پاک‌میکنید 

بعضی آدم ها شبیه فرش..فرش رو تا تاحدودی کثیف نشه نمیشوریم 

حالا حکایت ما آدم هاس بعضی از ما بخاطر یه گناه و اشتباه فوری جواب پس میدیم تا پاک بشیم 

ولی بعضیا خدا خیلی بهشون فرصت میده تا پاک بشن و خب از نظر ما میگم ظالم همیشه سالم در صورتی که نه کوله بارشون سنگین تره!

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
اهوم ولی اصلا دوست ندارم اون دوروبریام که میگم اون دنیا هم اذیت شن

شما به بهشت و جهنم اونا کاری نداشته باش عزیزم.فقط بفکر زندگی خودت باش و قیاس نکن که از شیطانه! از خداوند روزی حلال و فراوون بخواه اما اگه روزیت کم رسید یا دیر رسید فورا حساب کتاب نکن که من و شوهرم خوبیم چرا کم داریم.به خداوند اعتماد کن توی هر شرایطی و همیشه خودتو بدهکار خداوند ببین نه طلبکارش🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ما اول از خودمون شروع کنیم خودمونو درست کنیم کم کم نگاهمونم از دیگران برداشته میشه.باور کن هنوز خودم ...

ممنون قشنگم‌چشم حتما من نمیگم خیلی کاملم منم خطا دارم

به خودش مربوطهدلت رو صاف کنگناه هم پای خودشون چشم و دلت رو از زندگی بقیه صاف کن ببین چه انرژی خوبی م ...

صاف کردم عزیزم باهاشون خیلی خوبم اما به روشون نمیارم چون خودشون میفهمن گناهه منع شدن عرق تو اسلام فلسفه ی علمی داره چون خیلی ضرر داره

۳ چیز هست که خدا تاوان کار انسان رو تو این دنیا میده نمیذاره برای اخرت.یکی عاق والدینیکی ظلم ظالم به ...

به خدا ما از اون همسایه مون مظلوم تریم اون 2 ماشین داره 

ولی مثل اینکه ظالم ما قدر هست 

البته کدوم سیاست مدار رو دیدی که تقاص جنایت هاشو پس بده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شما به بهشت و جهنم اونا کاری نداشته باش عزیزم.فقط بفکر زندگی خودت باش و قیاس نکن که از شیطانه! از خد ...

مرسی عزیزم خیلی لنگر خوبی بود اینکه مقایسه میکنم دینم ضعیف شده😩

2810