ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا میخواد شما رو دک کنه،این علامت اینه که سودش رو از شما برده و دیگه چیزی نداری که بخوای با اون،ج ...
یعنی چی
ترجیځ میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
معمولا(طبق تجربه من) پسرها وقتی این جمله رو میگن،که اون دختر بیچاره هر چی رو که داشته تقدیم پسر کرده،و پسر دیگه انگیزه ای برای نگه داشتن اون دختر نداره،و میخواد تشریف ببره جای دیگه
معمولا(طبق تجربه من) پسرها وقتی این جمله رو میگن،که اون دختر بیچاره هر چی رو که داشته تقدیم پسر کرده ...
اخه هون هرچی خواست بهم بخره گفتم ن ن ن نمیخام ـ
مدام میحواست خرج کنه منم نمیخواستم فقد یبار منو دید بهم گفت دلم میحاد ببینمت گفتم ن ـ از یک جهت میگفت از اخلاقت خوشم میاو که سنگینی