2777
2789
عنوان

حس تنهاییم عذابم میده

47 بازدید | 8 پست

حی قلبم..

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

💔

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝‌.A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها بودن شرف داره به بودن با ادمایی که فقط واسه منفعتشون باهاتن

تا ابد حق:)

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

تنها بودن بهترین حس دنیاست🌹

برامن عذابه

اگه بپذیریش عذاب تبدیل به لذت میشه

دس خودم نی هر چی میکشم از قلب بی صاحابمه