2777
2789
عنوان

چشم وهم چشمی بافامیل شوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 50 پست

آخه خانومای گل بحث اینجاست از قوم شوهر گیریم فاصله بگیره

شوهرشم کور نیست ک میره تو جامعه هزار تا رنگ میبینه

ببین خواهر من نمیگم بریز بپاش کن 

نه من بشخصه خودم محجبه هستم واصلا هم بریز بپاش ندارم و اهل چشم وهمچشمی نیستم 

اما همیشه ارایش دارم،خوشبو هستم 

زیر چادر دقت میکنم چه مانتویی بپوشم 

به کیف و کفشم دقت میکنم ک 

چی ور دارم 

بخاطر نماز وغسل کاشت ناخن ندارم اما همیشه ب ناخون خودم و پوستم میرسم

اگه مدام اونارو می‌بینید سعی کن کم نیازی چون ناخداگاه هم توسط فامیل و هم توسط شوهر با اونا مقایسه می ...

ازهمین میترسیدم چون واقعا شوهرم به روم نمیاره ولی همش فک میکردم ایناانقدارایش میکنن نکنه یه روزی شوهرم منو بدببینه درحالیکه من ارایش کنم شایدازونابهترهم باشم...اینابکنار یه غلطی کردم ازشوهرم نظرخواستم بارها که اونا خوشتیپ ترن یامن گفته من ولی میدونم اونابه چشمش اومدن مگه میشه ارایش کنی به خودت برسی به چش مردنیای😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعنوان همجنست میگم از ماست ک برماستما زنا زندگی همو خراب میکنیمبعدم اینک کاش الان پیشم بود یه ویشگون ...

باورکن نه خودم دوست دارم نه شوهرم میذاره...ولی توخونه ارایش میکنم دیگه ازترس اینکه شوهرم انقد میره اینوراونور همه ارایش دارن هوایی نشه

همچنین عطر و جوراب خیلی اهمیت دارن حالا جوراب زیاد تو چشم نیست اما عطری که میزنی خیلی مهمه و موندگار ...

ادکلن میزنم درحدخوب فقط مشکلم اینه ارایش نمیکنم وحس میکنم این ارایش نکردنه باید بجاش لباسای خوب بپوشم

حق داری چون برای خودمم پیش اومده این شرایط. نکته جالبش این بود که اونا همگی خواهر و خواهر زاده دارن ...

چه جالب دستشون رو شد ولی ایناخب همشون هستن خواهرا وبرادرا دیگه تن هرکی یه چیزه اگه اونیکی بپوشه میفهمم ولی تاحالا ندیدم 

ادکلن میزنم درحدخوب فقط مشکلم اینه ارایش نمیکنم وحس میکنم این ارایش نکردنه باید بجاش لباسای خوب بپوش ...

عزیزم حسابی به خودتون برسید ،منظورم آرایش زیاد نیست،منظورم ار لحاظ همه چی لباس و مو و پوست و ...آرایش هم در حد معقول خیلی خوبه

آخه خانومای گل بحث اینجاست از قوم شوهر گیریم فاصله بگیرهشوهرشم کور نیست ک میره تو جامعه هزار تا رنگ ...

منم چون با حجابم خیلی برام مهمه لباسام مرتب و ست باشه ولی بعضی وقتا حس میکنم  خوب نیستم شیک نیستم ...

آخه خانومای گل بحث اینجاست از قوم شوهر گیریم فاصله بگیرهشوهرشم کور نیست ک میره تو جامعه هزار تا رنگ ...

باورکن منم همه این موارد رعایت میکنم عزیزم فقط ارایش نمیکنم ولی بحث این نیس بحث اینه که اونا هرروز یه لباس میپوشن وضعشونم درحدماست ولی من خسته شدم حس میکنم مث اونالباس جدید نپوشم خیلی کم اوردم چکارکنم تازه لباسایی که من میخرم قیمتشون خیلی بالاترازاوناس

چشم و هم چشمی خوب نیست چون آدم تو این مسیر بیفته دیگه تو هر چیزی میخواد رقابت داشته باشه با دیگران و آرامش  ازش گرفته میشه، ولی آدم برای حال خوب دل خودش کارهای مناسب انجام بده هییچ مشکلی که نیست خیلی ام عالیه، شیک پوشیدن  خیلی ام خوبه به شرط اینکه برای خودتون انجام بدید نه بخاطر اینکه عقب نیفتید، من خودم خییلی لباس بازم ولی واقعا فقط برای دل خودم 🥰

رقابت و چشم هم چشمی تو لباس و آرایش مثل یه باتلاق می مونه ،که هر چی بری بیشتر فرو می ری ،به خودت میای می بینی همه وقت و پولت صرف این مسئله شده ،خوب بپوش ،تمیز و شیک بگرد ولی دلیل نیست هر مهمونی یه مدل بپوشی ،یا با کلی آرایش پوستت و خراب کنی ،یه آرایش ملیح و قشنگ ،من خودم به پوستم می رسم ولی آرایش اصلا ،نمی دونم چرا از ساده بودن خوشم میاد ،آخه این آرایش ها که جدیدا خانم ها تو کوچه و بازار ازشون می بینه برا عروسی هست نه بیرون ،دیروز رفتم دندون پزشکی منشی دکتر بخدا یه تاج می گذاشت رو سرش با عروس هیچ فرقی نداشت ،بعد که نوبتم شد رفتم دکتره ساده ساده ،حتی موهای سفیدشم رنگ نداشت

چه جالب دستشون رو شد ولی ایناخب همشون هستن خواهرا وبرادرا دیگه تن هرکی یه چیزه اگه اونیکی بپوشه میفه ...

اره دیگه . منم تک دخترم و خواهر و خواهر زاده و اینا ندارم که توی فامیل شوهر قرض بگیرم بپوشم پز بدم😂

شرایط شما یکم متفاوت هست اما بازم راه حل دوستان عالی بود. خودت با هرچی که داری استایلت رو ست کن و عوض کن . موقع خرید لباس و شال و هرچی بع رنگها دقت کن که بتونی مثلا با ی شال ۴ تا تیپ متفاوت بزنی . و یا مثلا اکسسوری خیلی تاثیر داره در دید دیگران . از انگشتر یا دستبندهای متفاوت استفاده کن و با توجه به اینکه گفتی تازه عروسی قطعا لباس و مثلا روسری و صندل روفرشی هایی از خونه ی پدریت داشتی و الانم اوردی خونه خودت. از اونا هم استفاده کن .

منم چون با حجابم خیلی برام مهمه لباسام مرتب و ست باشه ولی بعضی وقتا حس میکنم خوب نیستم شیک نیستم .. ...

اصلا همچین فکری نکن جانم

چادرت اتو زده و خوشبو باشه

مانتو زیر زانو نپوش از زیر چادر سعی کن تا زانو باشه

کفش پاشنه بپوش کفشات تمیز و واکس زده باشن

اینم یادت باشه وقتی چادر میپوشی شلوارت فقط راسته و پارچه ای باشه 

جورابت مشکی پارازین باشه

روسری یا شال رنگی سرت کن

اگ پوستت تیره هست اصلا روسری رنگ روشن سرت نکن با چادر 

چشمات همیشه خط چشم یا سرمه داشته باشه 

لبات بالم بزن

اینارو رعایت کنی میشی یه چادری شیک

2810