2777
2789
عنوان

چشم وهم چشمی بافامیل شوهر😪

884 بازدید | 50 پست

دوستان من اصلا یادندارم زمان مجردیم به لباس اینااهمیت داده باشم اصن برام مهم نبود کی چی میپوشه وارزش ادمارو تولباس نمیدیدم اما الان چندساله ازدواج کردم تازه عروس مث خودم توفامیل شوهرم زیاده هربارکه هرمهمونی دعوت میشیم یه چیزی میپوشن من اینجوری نبودم اما دیگه ناخوداگاه همش میگم منم باید هرباریه چیز جدیدبپوشم این مسئله ارامشو ازبین برده خیلی دارم اذیت میشم اصلا دوست ندارم اما وقتی همشون همینن چکارکنم یه موضوع دیگه هم اینکه من اصلا اهل ارایش نیستم ودوست ندارم اما اونا به خودشون میرسن وارایش دارن بنابراین حس میکنم باید حداقل لباسهام خوب باشه راهکاربدید

چه راهکاری خب لباس خوب بپوش چه اشکال داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیک بگرد عزیزم ولی زیاده روی نکن

الان جامعه براش پوشش و استایل مهمه 

شوهرتم کنارش کیف میکنه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
درسته اما همش فکرم درگیره بااوناتو رقابت افتادم

اگه مدام اونارو می‌بینید سعی کن کم نیازی چون ناخداگاه هم توسط فامیل و هم توسط شوهر با اونا مقایسه میشی صد در صد

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بعنوان همجنست میگم از ماست ک برماست

ما زنا زندگی همو خراب میکنیم

بعدم اینک کاش الان پیشم بود یه ویشگون ازت میگرفتم

یعنی چی ارایش نمیکنم؟؟

طرز ارایش زدن یاد بگیر 

بخودت برس

یهو می بینی آقای شوهر اولش با مقایسه شروع کرد

بعد کشید به راه های باریک

عزیزم سعی کن با لباسهایی که داری استایلهای متفاوت بزنی از اینستا و گوگل و حتی همینجا کمک بگیر میتونی عکس از لباسهات بزاری و کاربرا بهت پیشنهاد بدن چیو با چی استایل کنی و دیگه نیازی نیست هزینه های گزاف برای لباس بدی که هر بار یه چیز جدید بپوشی بجاش خلاقیت به خرج بده

ارایش هم کرمپودر دوس نداشتی در حد یک مرتب کردن ابرو و خط چشم و ریمل و رژ کافیه همینکه صورتت از بی رنگ بودن در بیاد کافیه لازم نیست ارایشهای انچنانی کنی همینکه جوری ارایس کنی که زیباییهاتو پررنگ تر و تو چشم تر کنه کافیه

همیشه هم سعی کن خودتو با یک دستبند یا ساعت همراه با یک گردنبند و انگشتر مزین کنی عالی میشه مهم نیست مدلشون چیه یا حتما طلایی باشه رنگشون اتفاقا نقره و سفید خیلی باکلاسه

بخاطر نشست و برخواست با همچین آدماییه ک اینجور شدی...‌ اگ از خود واقعیت داری دور میشی یک مقدار فاصله ...

باورکن توفامیل خودم خیلیا پولدارن وباکلاس وباشخصیت انقدرلباس عوض نمیکنن که ایناعوض میکنن ...ودرمورد ارتباط اصلا دوست ندارم به اجبارهمسرم رابطه دارمباهاشون

عزیزم سعی کن با لباسهایی که داری استایلهای متفاوت بزنی از اینستا و گوگل و حتی همینجا کمک بگیر میتونی ...

همچنین عطر و جوراب خیلی اهمیت دارن حالا جوراب زیاد تو چشم نیست اما عطری که میزنی خیلی مهمه و موندگارت میکنه توی ذهنها و کلا ادمی که بوی خوب بده خیلی بهتر از آدمیه که استایل ۵ میلیونی بزنه ولی عطری نزنه یا بوی بد بده و نامرتب باشه

حق داری چون برای خودمم پیش اومده این شرایط. نکته جالبش این بود که اونا همگی خواهر و خواهر زاده دارن و هر سری قرض میکنن میپوشن اما من میخریدم. میدونید از کجا فهمیدم لباس و کیف و کفششون امانت هست چون یکی دوبار پسر ۵ ساله یکیشون گفت عه مامان کیف خاله مریم خراب شد رفتم از توی کیف گوشیت رو بردارم دسته کیف پاره شد🙄

از اون به بعد دیگه برام مهم نیست چی میپوشن چکار میکنن. 

2810