2777
2789

برای اینکه مجسمه یِ آدمِ خیلی بلندِ باغِ رستورانِ داداشم 😐

از بارون خوردگی در امان بمونه 

نیاز به یه جعبه پلاستیکی داریم شبیه جعبه ی بسته بندی یخچال که البته اون کارتمی هست کاش جعبه پلاستیکی اش هم بود 

داداشم گفت پارچه نمیندازم محوطه زشت میشه 

جعبه ی پلاستیکی خیلی بزرگ می‌خوام 😑

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

کاش از این جعبه ها نوع پلاستیکی اش هم بود 

یه جعبه ی پلاستیکی این مدلی از کجا بخریم 🤔

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

پلاستیک بکشین

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز درگیری ؟😁 خوب چرا برای فضای باز مجسمه ای گرفتید که نمیتونه در فضای باز در امان بمونه ؟ به نظرم رنگش بزنید تا یه لایه رنگ ازش محافظت کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پلاستیک بکشین

پلاستیک کشیدن خیلی زشت و بد نما شد آخه باغ رستورانه باید همه چیز شیک باشه 

هنوز درگیری ؟😁 خوب چرا برای فضای باز مجسمه ای گرفتید که نمیتونه در فضای باز در امان بمونه ؟ به نظرم ...

چه طرز حرف زدنه!!! 

هنوز درگیری چیه !!!! 

کاش دنیا جای بهتری واسه زندگی بود 

دورش شیشه بکشید مثل ویترین یا یه سایه بان براش درست کنید دیگه روشا همینا هست

خوبه تیکه میندازی کمک هم می‌کنی 💕

خوبه تیکه میندازی کمک هم می‌کنی 💕

اخه واقعا تیکه ننداختم 🙂

گفتم هنوز درگیر ماجرای این مجسمه ای. ؟چون این دومین تاپیکیه که براش میزنی در اولی به نتیجه نرسیدی ظاهرا

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه واقعا تیکه ننداختم 🙂گفتم هنوز درگیر ماجرای این مجسمه ای. ؟چون این دومین تاپیکیه که براش میزنی د ...

خب تند گفتی انصافا یکبار دیگه بخون اینبار فکر کن همونو به خودت گفتم عزیزم 

آدم واقعا رنجیده میشه 

خیلی کاربرها عادت دارند به زدن چند تاپیک تکراری اعتراض کنند که به نظرم بی مورد و دخالت بی جاست 💕

2810