2777
2789

خیر سرم قراره عقد کنیم سالهاست باهمیم

دوبار با دو ماشین متفاوت این اتفاق افتاد

مثلا با یه ماشین دیگه اومده بود دنبالم نمیدونم چی وصل بود ب قسمت ظبط ماشین گفتم این دوریینه چیه گفت دست نزن ماشین امانته گفتم نکنه دوربینههه بعد داد زد چقدر مشکوکی تو چقدر کنجکاوی تو این ماشین امانته دست نزن بهش اینقدر نگرد و....

منم همچنان میگشتم😑 امانتهههه دست نزن جابه جا نکن وسایلشو خدایا این دختر عقل نداره 

یه بارم با ماشین دیگه ک اومده بود فقط یه سوال پرسیدم این چیههه 

داد زد سریع گفت تو کاریت نباشه بابا ماشین من نیس ک نپرسسس نگرد

داد زدنش در حد یه دیقه هم طول نمیکشه

همش هم سر چیزای چرت و پرت

فک کنم این دومورد بود بعضی وقتا سوال بی مربوط بپرسم اعصابش نمیکشه انگار جواب بده واقعا😑 برا همین داد میزنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بزن گوگل ببین چیه شاید خودشم نمیدونه

ولی چون دوستین میگم بیشتر دقت کن دادر زدن چیز کمی نیست دوس داری تحقیر شی هر چی طرف باشه بعد ازدواج بدتر میشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

این جا تقصیر خودت بود، وقتی میگه دست نزن امانته توهم به حرفش احترام بذار انقدر با چیزا ور نرو.

تو موقعیتای دیگه باید دید چجوریه! البته هر دو سمت رو باید در نظر گرفت

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
چند ساله با همین؟

زیادههه پنج سال اینا

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خب بزن گوگل ببین چیه شاید خودشم نمیدونهولی چون دوستین میگم بیشتر دقت کن دادر زدن چیز کمی نیست دوس دا ...

من ب شوخی میگیرم داد زندنش رو

حتما بچه بازی در میاری

وا ینی چی

من ب شوخی میگیرم داد زندنش رو

یعنی به شوخی داد میزنه؟

مگه داد زدنم شوخی داره؟

نمیدونم والا اگه ناراحت نمیشی که گفتن نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید