خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان یه بچه مدرسه ای دارم و یه نوزاد ۳۰ روزه الان قرار بره اسنپ میدونم میگذره ها ولی سخت میگذره ولی خداروشکررررر ک سالمیم چون من تا زایمان کردم عفونت خون شدید گرفتم کار ب بستری کشید و .... اون موقع فقط سلامتی واسم مهم بود الان ک رو ب بهبودم میگم پول 😂😅
اوهوم فک کن وضع مالیمون خوب بود یهو بیکار شد الان باید ماشینمون بفروشیم بخوریم و شوهرم مدل پایین بگی ...
خداوند رزاق و روزی دهنده ست. بفکر سلامتی خودت وبچه هات بخصوص نوزادت باش. چون توی این شرایط خدایی نکرده بیمار هم بشید هزینه هاتون هزاربرابر میشه. کار عار نیست عزیرم. پول حلال بیاد سر سفره خودت و بچه هات و سایه ی همسرت روی سر تو و دوتا گل های زندگیت باشه این مهمه. خودتم مدیریت کن انشاالله از پس این روزای سخت هم برمیای و دوباره رو غلتک میفته زندگیتون. برای باز شده گره مشکلاتت صلوات فرستادم خواهر گلم🌹