اگه جواب این سوالم رو نمیدونید لطفاااااااااااا لطفااااااا
هیچی نگید و هیچ سوال دیکه نپرسید چوناگه جواب نگیرمتاپیک رو حذف میکنم
برا معلمی نمیخوام
برا مشاوره میپرسم
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
استخدامی اموزش و پرورش ک مشاوره و معاون پرورشی و مربی تربیت بدنی و سلامت جذب کرد
چون میگممشاوره خیلی تو مدرسه ها کمه و ارزش نداره
آخه ظرفیتش برا همین ب نظرم خیلی کمه
عزیزم من اصلا نمیدونم از کجا راهنمایی بگیرم درمورد منایع و ظرفیت و اینا لطفا راهنمایی کن❤️🥲
استخدامی اموزش و پرورش ک مشاوره و معاون پرورشی و مربی تربیت بدنی و سلامت جذب کرد
چون میگممشاوره خیلی تو مدرسه ها کمه و ارزش نداره
آخه ظرفیتش برا همین ب نظرم خیلی کمه
عزیزم من اصلا نمیدونم از کجا راهنمایی بگیرم درمورد منایع و ظرفیت و اینا لطفا راهنمایی کن❤️🥲