2777
2789

دختر داییم خیلی ادم حسودیه و چون از بچگی باهم بزرگ شدیم من هنوزم بهش اعتماد داشتم و  رازامو بهش میگفتم اما چند وقته هرچی که راجبم میدونه رو به روم میاره اذیتم میکنه مثلا ادمی که قبلا باهاش بودم والان بشدت ازش متنفرم همش یاداوری میکنه اسمشو میاره تیکه میپرونه خیلی اذیت میشم تازگیا فهمیدم که همه ی رازهامو از اکسم گرفته تا همه چیز به زنداییم گفته زنداییمم غیر مستقیم به مامانم گفته فقط خواسته که منو پیش زنداییم خراب کنه خودشو خوب جلوه بده منم ساده بودم البته مامانم همه چی رو میدونست الانم خواستگار دارم پسرخالمم هست میدونه تا الان باهمیم همش فضولیشو میکنه سوال میکنه راجب رابطه یه جوری همش میخواد از زیر زبونم حرف بکشه ولی اون اصلا هیچی نمیگه قبلا خونه خالم میرفتیم هرچی داشت قایم میکرد میرفت برا خودش همه چی برمیداشت میخورد به ما نمیداد من نمیخوام ولی فکر کنین مهمون نشسته چنین رفتاری کنی بعد اون میاد خونه ما میره از داخل کشوهای من خوراکی برمیداره میخوره یه چیز بهش تعارف میکنی تاتهشو میخوره اینقدر حمله وار رفتار میکنه که نگم  میدونم اشتباه کردم خیلی پشیمونم الان به دنبال جبرانشم لطفا راهنماییم کنین 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

حرفی که از دهنت بیرون اومده دیگه مال تو نیست... این رو یادت بمونه

سعی نکن کارهاش رو جبران کنی چون بیشتر خودت آسیب میبینی

باهاش ارتباطت رو به حداقل برسون 

کم کم ارتباطت رو کم کن ک تابلو نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه ابیه که ریخته شده نمیشه جمش کرددیگه براش چیزی نگو

واقعا از طرفیم تجربه شد

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

حرفی که از دهنت بیرون اومده دیگه مال تو نیست... این رو یادت بمونهسعی نکن کارهاش رو جبران کنی چون بیش ...

نه عزیزم برای اون نمیخوام جبران کنم میخوام بدونم چکارکنم دیگه باهام احساس راحتی نکنه

نه عزیزم برای اون نمیخوام جبران کنم میخوام بدونم چکارکنم دیگه باهام احساس راحتی نکنه

بهش چیزی نگی دیگه کم کم و به مرور زمان خودش رو جمع و جور میکنه...

انقد بدم میاد آدم هایی ک از حرفای ادم سواستفاده میکنن تا خودشون رو امام زاده جلوه بدن... منم یه دوست بدی مثل فامیل شما داشتم. تجربه بدی شد برام. خدا لعنتش کنه الهی

بهش چیزی نگی دیگه کم کم و به مرور زمان خودش رو جمع و جور میکنه...انقد بدم میاد آدم هایی ک از حرفای ا ...

منکه دیگه بمیرمم به این چیزی نمیگم نه تنها به این به هیچ فامیلی

بهش چیزی نگی دیگه کم کم و به مرور زمان خودش رو جمع و جور میکنه...انقد بدم میاد آدم هایی ک از حرفای ا ...

حتی بعضی دوستام قابل اعتماد نبستن

منکه دیگه بمیرمم به این چیزی نمیگم نه تنها به این به هیچ فامیلی

کلن به هیشکی اعتماد نکن

فامیل و غیر فامیل نداریم

دوست بیشرف من غریبه بود 

زندگیم رو نابود کرد

کارما واقن وجود نداره، چون الان اونی ک آسیب دید منم. اون داره کیف میونه و سر زندگی شه

کلن به هیشکی اعتماد نکنفامیل و غیر فامیل نداریمدوست بیشرف من غریبه بود زندگیم رو نابود کردکارما واقن ...

دقیقا به هیچکس نباید اعتماد کرد

نه عزیزم کارما وجود داره من باچشمای خودم دیدم یه نفر ده سال بعد عین همونو کارما پس داد یه نفرم یکسال بعد بهت قول میدم دیر یازود خدا طوری میذاره تو کاسش که یادش بیاد داره کارمای چی رو پس میده 

کلن به هیشکی اعتماد نکنفامیل و غیر فامیل نداریمدوست بیشرف من غریبه بود زندگیم رو نابود کردکارما واقن ...

حتی اگر شما مطلع نشین اون پس میده شک نکن

روز و شب از خدا همین رو میخوام... الهی آمین

انشاالله عزیزم

میتونی بگی چکار کرده؟

روز و شب از خدا همین رو میخوام... الهی آمین

البته اگر دوست داشتی

انشاالله عزیزممیتونی بگی چکار کرده؟

ایشالا

زیرآب مو پیش مدیرم زد و مدیرمو باهام لج کرد

آخرش مجبور شدم از اوم فضا انصراف یدم بیام بیرون

خیلی از نظر روانی بهم آسیب زد

2810