2777
2789

مادرشوهرم زعفران گرفته بودن پاک کنن واس مصرف شخصی خودشون بعد گفتن شما نمیخوای منم گفتم نه ممنون ( یک تایمی اوضاع مالیم زیاد خوب نیست نمیخوام زیاد بازش کنم اینو)بعد گفت واس جاریم میخواد بگیره بده پاک کنن نصفش واس تو چون گلای این بنده خدا تموم شده منم اصلا نه تایید کردم ن چیزی بعد دیگ من اصلا سراغش حتی نگرفتم امروز رفتم دیدم یک بسته زعفران آماده بازاری بهم داد باریشه بود منم تشکر کردم بعد عصری زنگ زد حرف شد گفتم چند بسته ای گفت مبلغَشو گفتم خب آدم گل بگیره بده پاک کنن بصرفه تره بنظرم آخه این زعفرون اصلا بو نداشت عطر نداشت گفت سال دیگ خودت بخر گلشو من خیلی بهم برخورد آخه میدونه این شرایط مالی مقصر پسر بی عرضه خودشه و خودش که با این شرایط و کلی دروغ اومدن خاستگاری من که اینجوری تحقیرم کنه من اصلا نگفتم واسم بخره 

بنظرتون چه واکنشی نشون بدم 

باز شوهرم واس قسط بهش پیام داده بود ازش قرض بگیره پنج تومن داده بود بهش یکماهه ک بهش بده بعد امروز ب من میگ این ماه فلانی خیلی منو عقب انداخت آخه پول ک بهش دادم از کسی قرض گرفتم اونو دادم گفتم خب مگ نگفت یکماهه میدم نداشتین نمیدادید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا تو شرایط،توام 😭

خیلی حس بدیه واقعا ب قدری از همشون متنفرمیشم دوست دارم شوهرم واقعا نباشه تمام فشار زندگی رو منه حقوق دستمه من کلی قسط و بدبختی بدم تهش حساب کتاب کتم واس خونه 

خوبه مادر شوهر تو‌میگه منو‌عقب انداخت ما قرضمون زیاده دیگه یمدت بقدری زیاد بود ک حتی برا خورد خوراکمون موندیم مجبور شدیم ۱ ماه بریم خونه پدر شوهرم اینا بد چندین بار خواهرر شوهر ۱۵ ستلم گفت مفت میخورین میخوابین 😭

خیلی حس بدیه واقعا ب قدری از همشون متنفرمیشم دوست دارم شوهرم واقعا نباشه تمام فشار زندگی رو منه حقوق ...

میفهممت شوهر منم باعث‌عقب موندانمونه حقوقمون ۱۷ نهایت۱۸ تومنه هر ماه ۱۶ تومن قسط  میدیم یکمم قرض دستی داره ابنور اونور 

خوبه مادر شوهر تو‌میگه منو‌عقب انداخت ما قرضمون زیاده دیگه یمدت بقدری زیاد بود ک حتی برا خورد خوراکم ...

الهی بگردم نه ما دراین حد نیستیم خداروشکر ولی خب من باعث این زندگیم مادرشوهرم میبینم آخه شغل همه چی شوهرم بهم دروغ گفتن بعد از پسرم حامله بودم فهمیدم بیکاره کلا 

الهی بگردم نه ما دراین حد نیستیم خداروشکر ولی خب من باعث این زندگیم مادرشوهرم میبینم آخه شغل همه چی ...

خدا کمکت کنه نه ما در اون بد بودیم ولی دیگه ۱ ماه موندیم ب شوهرم گفتم سرماه خقوق گرفتی  حتی قسط ها قرضات عقب بمونه مهم نیس بابد بریم‌برا خونه وسایل بخریم رفتبم گرفتیم الان خونه خودمونیم.

البته اینو‌بگم  ما اونجا بودیم پدر شوهرم بیشتر  و بهتر از همیشه خرید میکرد . ولی اذیت شدم واقعا مادر شوهرم تکون میخورد میگفت قند تموم‌شد برنج تموم‌شد مزغ تموم شد کوفت تموم شد زهرمار تموم شد خصلتشه کلا 

خدا کمکت کنه نه ما در اون بد بودیم ولی دیگه ۱ ماه موندیم ب شوهرم گفتم سرماه خقوق گرفتی حتی قسط ها ق ...

کاش پدرشوهرت اگه داره حداقل واس خرید خونتون کمکتون میکرد مستاجرید؟

همش ب جدایی فکر میکنم واقعا دوستش ندارم دیگ

راستش منم ولی نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه ی بچه دارم که حاضر نیستم  ازش بگذرم  . پدر مادرمم نمیتونن تحمل کنن طلاق بگیرم برم جلو‌چشمشون بمونم 

راستش منم ولی نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه ی بچه دارم که حاضر نیستم ازش بگذرم . پدر مادرمم نم ...

منم‌دوتا بچه دارم ب قدری واس چیزای ک تو زندگی بدست آوردم خونه وماشین جنگیدم پاره شدم حتی همین کار ثابت که شوهرم داره حاضر نیستم دو دستی تقدیم آدم بی عرضه بکنم ک دو سوته از دستش بده بچه هام آواره بشن

کاش پدرشوهرت اگه داره حداقل واس خرید خونتون کمکتون میکرد مستاجرید؟

نه طبقه بالای خونه اوناییم .

نه زیادد نداره  باز نشسته هست . 

ولی برامون نون میگیره میوه بخره میگن بیابن بخوریم باهم اینجوری

منم‌دوتا بچه دارم ب قدری واس چیزای ک تو زندگی بدست آوردم خونه وماشین جنگیدم پاره شدم حتی همین کار ثا ...

خوبه تو خونه ماشین برا خودتونه ما خونه نداریم ی ماشینه اونم هنوز کامل پولشو‌ندادیم یکمش مونده قرار بدیم ماه ب ماه

2810