2777
2789
عنوان

درمورد همسر مامانی من

151 بازدید | 16 پست

همسرم به نظر من مامانی هست درست فکر میکنم ؟ 

همسرم به حرف مامانش گوش نمیده اما به شدت ازش تاثیر میگیره ، در مجردی اصلا خانوادش نبودن کلا با رفیقاش بوده اما از وقتی من اومدم خیلی زیاد برای خانوادش خرج میکنه ، مامانش حرفی به من بزنه براش مهم نیست ولی اگه من به مامانش بگم بالا چشمش ابرو هست برخورد جدی میکنه و تا مدت ها قهر میکنه ، یهو برای خونشون گل و گلدون میگیره ولی تو مجردی و گذشتش اصلاااا خانواده ای نداشته انگار چون کلا با رفیقاش زندگی میکرده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هووی من نیستی ؟ اینی که میگی خوده خوده تحفه ی منه

وای خیلی زجر آورده نیست ؟ دارم میسوزم به من میگه خرج تو میکنم ولی بعدش برای خانوادم میگم خب اضاف اومد باید پس انداز کنی برای ایندمون میگه نه ، یا برای من گوشی نخرید ولی برای مامانش رفت خرید 

وای خیلی زجر آورده نیست ؟ دارم میسوزم به من میگه خرج تو میکنم ولی بعدش برای خانوادم میگم خب اضاف اوم ...

دقیقا اینا رو میکنه با من منم الان یکم اوضاعم خوب بشه بتونم تو این مملکت خراب شده گلیم خودمو از اب بکشم بیرون درجا طلاقمو میگیرم و راحت میشم 

2810