2777
2789
عنوان

میخام به رل سابقم پیام بدم 😄💔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361649048]مدام دارم چکش میکنم واقعا دیوونه شدم از نبودش🥲[/QUOTE

خودتحقیر نباش برو دنبال زندگیت

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

وای وای دیک بدتر دلت براش نباید. بلرزه تفش کن این اسید و از زندگیت از ذهنت پیام ندی هاااا دختر

قلبم کلا  ساز مخالف میزنه هی میگه پیام بده 🥲😂می‌دونم خیلی آدم سمی هست ولی نمی‌دونم چرا هنوز از چشمم نیفتاده

قلبم کلا ساز مخالف میزنه هی میگه پیام بده 🥲😂می‌دونم خیلی آدم سمی هست ولی نمی‌دونم چرا هنوز از چشم ...

میوفته عزیزم ب حرف قلبت گوش نده گاهی قلب هنش زر میزنه بزن تو سرش با عقلت برو جلو با قلب بری جلو خودتو باختی ارزش برای خودت قائل شو کسی ک خیانت کرده بهت چ معنی میده بری سمتش یا پیام بدی

بابا دس خودم نیس بخدا مث چی دوسش داشتم بهم خیانت کرد ولی از چشمم نیفتاد هنوزم ک هنوزه دوسش دارم نمیت ...

مث اینکه تو وابسته ایییی. خیلی هم دست خودته احساسی تصمیم نگیر برا من 🤨بخدا کتکت میزنم 🤣😂 من این لحظات رو ک تو توش هستی دونه ب دوته رفتم بخاطر این دلم نمیخاد اینکارا رو کنی تهش تباهیه نکن خوبتو میخام  گل دختر

میوفته عزیزم ب حرف قلبت گوش نده گاهی قلب هنش زر میزنه بزن تو سرش با عقلت برو جلو با قلب بری جلو خودت ...

چطور تحمل کنم ؟ اصن نمیتونم از فکرش دربیام

چند روز پیش فقط چند ثانیه دیدمش کل روز دلم گرفت شبش انقد گریه کردم ک 🥲

2810