لطفا اگه نذری هست ک جواب میده بهم بگید شوهرم چند ساله کارش فصلی شده و با بچه کوچیک هر سال اوضاع مملکت خراب میشه شاید خدا خواست و ی کار خوب پیدا کردبخدا خیلی هم ج یای کار هستیم ولی تا الان نشده .شاید نفستون حق بود
دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
۱۲۴ هزار صلواتمن دیگ روم نمیشه خدا رو صدا بزنم میشه شما دعا کنید 💔😢😢
ممیگن بزرگترین حربه شیطان اینه که به بنده میگه تو دیگه رویی نداری برای صدا زدن خدا دیگه خدا رو صدا نزن
میگن اون زمان باید بیشتر خدا رو صدا بزنی نباید به حرف شیطون گوش کن یا
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
وسط چله گناه کردم و قطع کردم 😭 دوباره میشه بنظرت بردارمروم نمیشه دیگه
توی صیغه نذر ذکر کردیم که نباید طی چله گناه کنید؟
آره عزیزم معلومه که میشه
نذر خاصی رو نمیدونم ولی برای حل مشکلت حمد میخونمشما هم برای آرامش زندگی من لطفاً دعا کن
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهی به حق صاحب الزمان حاجت رواشید
میدونی چرا روم نمیشه از بس نذر ادا نکرده دارم دوباره نذر کنم با چه رویی😭😭
خب همونا رو کامل کنید