2777
2789
عنوان

وسواس ایدز

109 بازدید | 20 پست

کسایی که وسواسشو دارین چیکار میکنین؟ من دارم میمیرم 

داروهای اعصابم اثر ندارن 

قراره برم پیش تراپیست 

خیلی حالم بده نمیتونم از خونه برم بیرون نمیتونم با ادما ارتباط برقرار کنم همش خودمو ایدزی تصور میکنم حتی به مامانم هم بدبینم فکر میکنم ایدز داره

ناتینگ برای گفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو وسواست خیلی بده به خدا 

من کلا از دهنی کسی نمی‌خورم کسی به چیزی من دست میزنن همش فکرم اینه آلوده شدم 

البته به میزان تو وسواس ندارم ولی واقعا خیلی می‌شورم همه چیز رو دستم به شدت داغون شده همه میگن خیلی نشور چیزی رو منم میترسم از آلوده شدن 

سر همین نمیتونم نشورم نه تنها وسواس ایزد بلکه وسواس همه نوع بیماری 

چن روزپیش توفکرت بودم گفتم بروروانپزشک نرفتی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تو وسواست خیلی بده به خدا من کلا از دهنی کسی نمی‌خورم کسی به چیزی من دست میزنن همش فکرم اینه آلوده ش ...

من هرچندوقت یکبار قفل میشم رو یه بیماری 

پارسال سرطان و ام اس بود امسال ایدز

ناتینگ برای گفتن

من فقط وقتی میرم دندون پزشکی این وسواس و دارم

نه تنها دندون پزشکی بقیه دکترا 

اصلا باس همه وسایل های یه بار مصرف رو جلوی چشم باز بکنه اگه باز نکرد مجبورش کنید وسیله جدید بیاره 

ما سلامتیمون رو از سر کوچه نیاوردیم والا 

همه ما یه روز می‌میریم از چی میترسی 

من معتادا را بیشتر از وسواسی ها درک میکنم 

واقعا چی میشه که فکرتون درگیر میکنید 

یکبار از چیزی که می‌ترسی باهاش ایدز بگیری دست بزن 

بعد میبینی هیچ چیزی نشد از منم سالم تری بعد برو چای بخور لباس بپوش بزن بیرون 

ایدز حالا درمانهای خوبی براش اومده من فوبیای سرطان دارم اون اصلا نمیشه هم پیشگیری کرد حالا ایدز معلومه آدم از کجا میگیره ولی اونو نه تازه اولشم اصلا درد نداره تا آدم بفهمه خیلی وقتا وقتی پیشرفت کرد و بی درمون شد اونوقت خودش رو نشون میده با زجرم میکشه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من هرچندوقت یکبار قفل میشم رو یه بیماری پارسال سرطان و ام اس بود امسال ایدز

حق داری 

بعدش خیلی ها هستن براشون مهم نیست بیماری بگیرن یا نه هر کاری میکنن مریض میشن آخرش به یه نفر دیگه انتقال میدن 

ایدز حالا درمانهای خوبی براش اومده من فوبیای سرطان دارم اون اصلا نمیشه هم پیشگیری کرد حالا ایدز معلو ...

سرطان هر انسانی می‌تونه بگیره ولی

اصلا نمیشه فهمید کی نمیگیره 

فقط بیماری های مثل تبخال و زگیل و ایزد و اینایی چه خیلی بدن باید مواظب باشی نگیری و خیلی حواست باشه 

وگرنه سرطان یه چیز غیر پیشبینی هست درمان هم داره ولی به شرط اینکه زود بفهمی کی درمان میشه و به صورت جدی به درمانش ادامه بدی

ولی اکثر مواقع متاسفانه آدم های سرطانی فوت میکنن...

نه تنها دندون پزشکی بقیه دکترا اصلا باس همه وسایل های یه بار مصرف رو جلوی چشم باز بکنه اگه باز نکرد ...

من از آمپول بی حسی بدم میاد و سوزنش فکر کنم ضد عفونی میکنن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
2810