2777
2789
عنوان

شوهرم رو انداختم بیرون

339 بازدید | 37 پست

بچه ها اول بگم من و شوهرم تلاش کردیم خونه خریدیم 

خونه رو بابای من کمک کرد خودمم طلا داشتم از مجردی کلی دادم بهش 

ولی هر کار کردم به اسمم نزد از اون خونه 

حالا گفتم اشکال نداره و اینا 

قولنامه خونه رو که تحویل گرفته داده دست باباش من یه بارم ندیدم 

چند بار گفتم بیار ببینم بعد ببر بده به بابات می‌گفت خونه میترسم گم بشه دادم اون نگهداره 

امروز گفتم برو بیار گفت به تو ربطی نداره نمیارم 

منم از خونه انداختمش بیرون شدید دعوا کردیم 

بچه ها بگین چیکار کنم حق داشتم دعوا کنم باهاش ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خراب کردی...از اول باید پا قرص میکردی خونه میزدی ب نام خودت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
وا سند خونه خودتون جاش تو خونتونه دیگه ور دل باباش چیکار میکنههبذار بره پیش باباجونش بخوابه

دقیقا منم میگم خب یعنی من انقد پلشتم که نمیتونم یه قولنامه نگهدارم میگه من واسه احترام گفتم بزار پیش تو بمونه 

منم میگم خب یه بار به من احترام بزار 

از همون اول که طلاهات رو دادی باید طی میکردی باهاش که نصف نصف باشه خونه حداقل ! جدی صحبت میکردی

الانم حق داری ناراحت بشی ولی با دعوا چیزی حل نمیشه صحبت کنید مشکلتون رو حل کنین زن و شوهر امین همدیگه باید باشن رفتار همسرت اشتباه بوده 

تامطمئن نشدی که بنام میزنه چراسرمایتو دادی؟؟؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
دقیقا منم میگم خب یعنی من انقد پلشتم که نمیتونم یه قولنامه نگهدارم میگه من واسه احترام گفتم بزار پیش ...

خیلی عجیبه بخدا 

اگه بحث احترامه چرا پیش بابای شما نمیذاره که کمک مالی کرده ؟

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

از همون اول که طلاهات رو دادی باید طی میکردی باهاش که نصف نصف باشه خونه حداقل ! جدی صحبت میکردیالانم ...

ببین قرار بود بزنه ولی نزد خب 

منم گفتم اشکال نداره زندگی دوتامونه و اینا ولی حالا عصبی شدم 

2810