2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم انشاالله تو داری؟ نظرت در موردش چیه؟ خوبه؟

من تازگی خریدم

برای منی که بیست ساله با ویندوز کار کردم یکم گیج کننده س

یه جورایی انگار داری با موبایل یا ایپد بزرگتر کار میکنی

البته که من هنوز بلد نیستم باهاش کار کنم دارم سرچ میکنم ببینم چه باید کرد🙃

من خیلی ساله دارم. الان کار با ویندوز برام مشکله. ولی یادگرفتن و کار با اون سخت نیست. خیلی زود عادت می کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من مایکروسافت دارم تقریبا عین مک بوک هست سیستم شو از همون اول عادت کردم چون کلا سریع میتونم با کامپی ...

سرفیس خیلی فرق داره با مک بوک

من با اینکه گوشی و آیپد اپل دارم انگار برام عجیبه که مای کامپیوتر نداره و اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم

فعلا فقط تلگرام اینستا و واتس اپمو روش نصب کردم😅😅😬

من خیلی ساله دارم. الان کار با ویندوز برام مشکله. ولی یادگرفتن و کار با اون سخت نیست. خیلی زود عادت ...

جدی؟!

میشه بگی برنامه هایی که تو اپ استور نیست رو از کجا دانلود میکنی؟!

مثلا آفیس رو ؟!

من سرکارم سیستم عامل ویندوزه

ولی اینو گرفتم پرو هم گرفتم که حرفه ای باشه نخوام تغییر بدم اما بلد نیستم زیاد باهاش کار کنم 

فعلا دارم معادل کلیدها و … وبندوز رو تو این پیدا میکنم

جدی؟!میشه بگی برنامه هایی که تو اپ استور نیست رو از کجا دانلود میکنی؟!مثلا آفیس رو ؟!من سرکارم سیستم ...

عزیزم چن گرفتی ؟ من یکی دیگ م میخوام بگیرم برا برنامه نویسی و معماری و این چیزا میخوام 

شما میدونی کدوم مدل خوبه ؟

عزیزم چن گرفتی ؟ من یکی دیگ م میخوام بگیرم برا برنامه نویسی و معماری و این چیزا میخوام شما میدونی کد ...

ببین این مدلی که من گرفتم عالیه

پرو برای کارهای حرفه ای هست 

۹۱

ولی خب چون کاربر ویندوز بودم با اینکه گوشی و ایپد هم داشتم سخته برام کار با مک بوک

کارنکردم با هوش مصنوعی تا حالامرسی عزیزمMac book m3 pro 14inchRam8512

سخت نیست با fil.ter وارد سایت chatgpt شو و اکانت بساز و فارسی سوالات رو بپرس کمک میکنه جدی

خوبهههه مبارکت باشه کیبوردش برات بچرخه 😂❤️

2810