2777
2789
عنوان

سال دوم ازدواجمه و رابطم با همسرم افتضاح شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 38 پست

سوارم بشه یعنی چی؟ عزیزم برا خودت ارزش قایل باش مثلا بگو با هم رابطه داشته باشیم، نگران نباش ما هم اینطور بودیم، بهش میگن دوره گذار نزدیک1سال طول کشید مشکل اصلیشم خونوادم بودن دلسردم کرده بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزن تو گوگل ویس های اقتدار مرد دکتر حبشی رو گوش بده 

یادت میده چجوری با پنبه سر ببری

همه این رفتار ها وخواسته هایی که گفتی شوهرت داره نشون دهنده اینه کا میخواد بگه مرد خونه منم زور من بیشتره و۰۰۰۰ حتما پیشنهاد میکنم گوش کن خیلی موثره تو زندگیتون

ان شاالله زندگیتون شیرین باشه همیشه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
سوارم بشه یعنی چی؟ عزیزم برا خودت ارزش قایل باش مثلا بگو با هم رابطه داشته باشیم، نگران نباش ما هم ا ...

عزیزم وقتی خانواده من همه جوره ساپورتش کردن ولی تحمل منو نمیکنه سوار نیس پس چیه

اول اینکه آروم باش،صبور باش،۵سال اول زندگی خیلی سخت و سرنوشت سازه. حواستو جمع کن دشمن شاد نشی..

عزیزم هر کاری ام کردی واسه دل خودت کردی،سعی کن آدم خوبه خودت باشی 

ب زندگیت برس با این تفکرات کام خودتو همسرتو تلخ نکن..

همه مشکل دارن با شوهراشون،،همه دعوا دارن. اما سعی میکنن درستش کنم.

در نهایت تو و همسرت برای هم میمونین عزیزم.

مشخصه دختر عاقل و مستقلی هستی،همچنان قوی بمون

عزیزم از لحاظ قانونی و شرعی،، در زندگی زناشویی و متاهلی اجازه گرفتن زن از شوهرش،همه جوره وظیفه‌ست

میتونید بپرسید و  سرچ بزنید

بنظرم یکم همه چیو اسون تر بگیرید زندگیتون با ارامش بیشتری میگذره😍

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...
عزیزم وقتی خانواده من همه جوره ساپورتش کردن ولی تحمل منو نمیکنه سوار نیس پس چیه

اون هم یه جور دیگه فکر میکنه با وجود مادرش که نو گوشش خونده، بریز دور این حرفا رو و اگه دوستش داری با آرامش و لبخند هه چیز رو با هم درست کنید ولی شرط اول اینه که نخوای حتما مثل تو فکر کنه ، اگه میخوایین با هم باشین پلای پشت سرتون رو خراب نکنید 

ازدواجی که بابات عروسی گرفته جهیزیه گرفته خونه گرفته از اولش معلوم بوده اینجوری میشه

شوهرت الان تصور میکنه خداست

میگه ببین من کی ام که اینا خانوادگی دارن به من خدمات میدن

پس باید منو بپرستن عبادتم کنن

خشت اول رو کج گذاشتی تا ثریا کج میره دیگه

{ خانم هستم }
منم هر جا بخوام برم بهش پیامک میدم.

منم بعد ۱۴ سال زندگی و دو تا بچه هر جا برم در جریانش میزارم.. اجازه نیستا فقط میگم من دارم فلان جا نیستم خونه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم از لحاظ قانونی و شرعی،، در زندگی زناشویی و متاهلی اجازه گرفتن زن از شوهرش،همه جوره وظیفه‌ستمیت ...

از نظر قانونی و شرعی مرد باید سفر تا صد عرپسی و جهیزیه رو فراهم منه و بعد از عقد وظیفه داره مهریه زن رو بپردازه

انقدر این چماق ضد زن شرع و قانون رو توی سر خانم ها نزنید

2810