2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه بهم نشون داده خدا تهش اون چیزی که میخوایم رو اغلب میده ولی میخواد با صبر امتحان مون کنه که علاقه مون به خودش بیشتر از اهداف دنیایی مون باشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تجربه بهم نشون داده خدا تهش اون چیزی که میخوایم رو اغلب میده ولی میخواد با صبر امتحان مون کنه که علا ...

من که هی راز و نیاز میکردم باهاش قرآن میخوندم ولی بد که عاشق شدم گفتم بده داد ولی به یکماه نکشید گرفت ازم دیگه قرآن نمیخونم خستم درونن

به بعضی سوالا فقط جبرییل باید ج بده. آخه عزیزم ما از کجا بدونیم.‌ من فکر میکردم مذهبی یعنی یکسری آداب رو انجام بدیم نه متخصص حاجت گرفتن. فکر کنم دو واژه جدا باید داشته باشیم دینداری و مذهبی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

چجوری بذاره ماهم ببینیم؟یعنی فیلم آینده رو پخش کنه؟!!!

شما به خاطر تجربه ی بیشتر از یه کودک ،می دونین بعضی کارا که اون می کنه عاقبت خوبی ندارن یا بعضی چیزا که می خواد،به ضررشه در آینده.حالا چجوری می خواین آینده رو نشونش بدین؟

شاید موقع داره هرچیزی 

باید صبر کنی تا خدا بهت بده 

باید از ته دل از خدا بخوای شده با گریه از ته قلبت از خدا بخواه 

اگه به صلاحت باشه میده 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

2810