2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم

1024 بازدید | 81 پست

بچه ها...من امروز سه بار تست بارداری گرفتم با بی بی چک دو مارک مختلف /هر سه بار مثبت شد ولی خط دوم خییلی کمرنگ . دو بار ظهر گرفتم یه بارم یه ساعت پیش ...از آخرین روز پریودیم 25روز گذشته ولی چون آخرین روز پریودیم نزدیکی داشتیم به خاطر اینکه فک نمی‌کردیم تو پریودی باردار شم جلوگیری نکردیم 🥲برا همین شک داشتم باردار باشم تست گرفتم ...ممکنه تو یه نفر که باردار نباشه تست مثبت بشه ؟و ممکنه باردار نباشم ؟نظرتون چیه 🥲خیلی استرس دارم تازه ازدواج کردم 

نمی‌خوام فعلا نی نی داشته باشم از درسم عقب میوفتم 🤕

عکسش و بزار

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بارداری مبارکه و نینیت دختره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بارداری

ولی عکسو بزار

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

دیگه بارداری مبارکت باشه

وقتی نمیخوای باید سفت و سخت جلوگیری کنی از بعد دنیا اومدن نی نی حواستو درست جمع کن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
بارداری میارکه و نینیت دختره

من چی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
2810