2777
2789

چرا مگه تو خونه بوذن بده؟ 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی و جایگاه ما نه با کنکور تعریف میشه نه با شغل نه با دارایی نه با علم نه با ثروت....

زندگیه ما نه با کنکور شروع میشه نه تموم میشه بلکه جزئی از تجربه های زندگیمون هست....ما در دنیایی زندگی میکنیم که پر از موفقیت ها و شکست ها برای ما داره که همه برای ما تجربه ای هست که هر لحظه بالاتر بریم که مهم اینه ما بعد از هرشکست باز شروع کنیم و تلاش کنیم..چون زندگی جریان داره...زندگیه ما با هیچ چیزی تموم نمیشه چون زندگی بینهایته و راه برای انسان همیشه بازه ...

ارزش تو به اون میزان تلاشته نه کسب دارایی های تو و هرلحظه میتونی بالا بری و میتونی از زندگی لذت ببری پس خودتو محدود نکن چون تو بینهایتی...

هیچیمون نشد. پزشک شدیم. از الان بخون وقت داری به فکر سال بعد نباش

فیزیک نمیتونم سوال تشریحی حل کنم خاک توسرم

به نظرت یکی مثل من قبول میشه؟ من که چشمم آب نمیخوره

حداقل ۵سال درنظر گرفتم واسه پشت

2810