2777
2789

کلا پر شده

همین دوساعت پیش به یکیشون پیغام دادم..قرار شد حضوری برم فردا..دیدم برگشت گفت فقط یه چیزی ..ما تو محیط کاریمون از خارج..ترکیه میان بازید خودمون لباس فرم تنگ میدیم بهتون..مشکلی ندارین که😏

یعنی همششووون آشغالن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا پر شدههمین دوساعت پیش به یکیشون پیغام دادم..قرار شد حضوری برم فردا..دیدم برگشت گفت فقط یه چیزی . ...

میگفتی بده ننت بپوشه عن آقا 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
کلا پر شدههمین دوساعت پیش به یکیشون پیغام دادم..قرار شد حضوری برم فردا..دیدم برگشت گفت فقط یه چیزی . ...

یه منشی شرکت داشتیم مدیر عاملمون میرفت پیشش روی صندلی می نشست ، بعضی موقع ها میدیم زیر چشمی حین حرف زدن روی پای دختره دست میکشه ، دختره بیچاره پول لازم بود چیزی نمیگفت ، بعضی موقع ها هم میخندید حالا نمیدونم فیلم بازی میکرد یا خودش هم دوست داشت 

اره دقیقا برای منم پیش اومد گفت عکس قدی بدین منم با حجاب کامل عکس دادم دیگه حتی یک کلمه جوابمو نداد. دیوارم که یه آگهی بذاری مریضای مختلف جنسی میریزن سرت. خدا لعنتتون کنه که همه جا عین لجن پخشید .