2777
2789
عنوان

من موندم با این شوهر کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 39 پست
دعوتشون گلم الکی کینه ورزی نکن دشمن تراشی نکن با شوهرت بحث و دعوا نکن

نه خودشم قبول داره که خواهرانش دعوت نمیکنن ، اما میگه خودمون بریم خونه مامانم که گوشت رو به اونا نده 

مادر شوهر من گوسفندی که جلوی پای من گشتم شب عروسیمون ، شوهرم بهش گفته بود گوشت رو دو قسمت کن واسه خودم و خودت 

از سهم ما برداشت داد به دختراش 

بعد از تقسیمش ما متوجه شدیم که به شوهرم گفتم هیچی نگو مهم نیست 

الان واقعا زورم میاد چون فقط مفت خوری میکنن 

از طرفی هم مادرشون شاید سالی دو دفعه گوشت بخوره 

به شوهرم میگم درست نیست ما بریم گوشت رو بخوریم ، بدش به مامانت به ما چه به کی میده ، میگه نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شما رو تنها دعوت نمیکنن خسیس نیستن مشکلی دیگه وجود داره که دعوت نمیکنن

خب همینه 

فقط منو شوهرم اضافه ایم؟ وقتی رابطه نمی‌گیرن و دعوتی نمی‌دن 

من چرا بدم؟ منم مثل خودشون 

دوست عزیز نمیدونم رسم شما چیه وچجوریه ولی خوب اونا یه بار بهت احترام گذاشتن وپاگشات کردن بعد همسرشما ...

عزیزم اونا مارو پاگشا کردن 

چند روز بعدش ما اونا رو دعوت کردیم چون شوهرم دوست داشت 

اما خانواده شوهر من عادت دارن فقط میشینن نگاه میکنن که برادرشون خرج کنه، برادرشون هدیه بخره، برادرشون احترام بزاره، برادرشون پول بده ، اونا هم فقط استفاده کنن

از ته دلم دوست ندارم اونا باشن 

این نذر هم نذر مجردی منه، هر چی به شوهرم میگه سهم مامانتو می‌فرستم فقط بزار اینو بدم فقرا قبول نمیکنه 

خیلی ها رو دیدم اینطورن.یا نهایت ۷تا خانواده رو میدن مثلا بسته های نیم کیلویی نه زیادمبقیشو میزارن ت ...

من نمی‌خوام چیزی بردارم 

شوهرم میگه کل گوسفند رو دو قسمت کنیم یه قسمت به خانواده تو دعوتی بدیم 

یه قسمت به خانواده من 

بهش میگم نه این نذره، قبول نمیکنه 

منم گفتم اوکی اما خواهرات نیان ، شوهرم میگه اااا ما دعواشون کردیم قبلا؟ یادم نمیاد دعواشون کرده باشیم😐

نه خودشم قبول داره که خواهرانش دعوت نمیکنن ، اما میگه خودمون بریم خونه مامانم که گوشت رو به اونا نده ...

اگه نذرتون رو به فقیر بدید خیلی بهتربودواین بحث ها نبود که هی حرث بخوری بخاطر کسانیکه شاید ارزششو نداشته باشن