2777
2789
عنوان

من موندم با این شوهر کردنم

927 بازدید | 37 پست

من نذر گوسفند دارم 

میگه بیا دو تا مهمانی بدیم ، کل خانواده هامون دعوت کنیم 

بهش گفتم عزیزم خواهرات فقط مارو پاگشا کردن، اصلا دعوتمون نکردن و تعارفم نمیکنن، فقط مادر و برادرتو دعوت میکنیم 

خانواده منم هر کی چندین دفعه دعوت کرده ، دعوت میشه 

میگه نه بذار خواهرامم بیان، اگر نیان مامانم بهشون گوشت میده اون موقع نه ما میخوریم نه اونا 

بدم میاد خواهر شوهرام آنقدر مفت خورن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهم گوشتشگن بده هرجور میخوان تقسیم کنن خانواده خودت فقط یگو

شوهرم قبول نمیکنه 

میگه حتما باید دعوتی بدیم ، منم اصلا دلم نمی‌خواد خواهرانش دعوت بشن وگرنه با مامانش اینا کاری ندارم 

میگه اگر گوشت رو بهش دادی می‌ره واسه دامادها درستش می‌کنه اصرار داره حتما بریم خودمون بخوریم

این ترفنده مردهاست عزیزم. گول نخور لگو من میدم حالا هر س. گی میخوره بخوره 

این حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

عیبی نداره بیا به حرف من بکن از این دیدگاه نگاه کن چون منم تو این موقعیت بودم شاید خواهر شوهرات دوست دارن دعوت کنن ولی شوهراشون اخلاقای خاص دارن و نمی‌ذارن اینام نمیتونن کاری کنن تو به خاطر شوهرت چیزی نگو باز مهمونی های دیگه داشتی نگو همیشه بیان 

حق داری واقعا

ولی اگه گوشت نذریه و همه دعوتن خب بگو اونام بیان 

چنتا خواهر داره؟ تعداد زیاد میشه؟؟ 

نمیدونم واقعا اینجوریم بنظرم بعدش اعصاب خوردیه 

اگه نیان بعد حرف درنمیاد بحث نمیشه بینتون؟

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  کاربری دس دو نفره
عیبی نداره بیا به حرف من بکن از این دیدگاه نگاه کن چون منم تو این موقعیت بودم شاید خواهر شوهرات دوست ...

کلا خواهر شوهرم خیلی خسیسن

خودشون خونه هم میرن، مادر و برادرشونو دعوت میکنن اما مارو نه 

منم دوست ندارم مفت خوری کنن، چند ماه دیگه هم عیده

پارسال تازه عروس بودم ، چون عید شد ، یه دعوتی دادیم که خودشون تعجب کردن 

حق داری واقعاولی اگه گوشت نذریه و همه دعوتن خب بگو اونام بیان چنتا خواهر داره؟ تعداد زیاد میشه؟؟ نمی ...

حرف هم در بیاد واسم مهم نیست 

یک ساله ازدواج کردم بعد از ۳ ماه پاگشا شدم ، بلافاصله عید شد ، شوهرم گفت دعوتی بدیم عیده و .....

دعواشون کردیم 

تو این یکسال خودشون خونه هم میرن، مادرشون دعوت میکنن، ما رو دعوت نمیکنن ، البته نمیام بگن من از شوهرم میفهمم

کلا خواهر شوهرم خیلی خسیسنخودشون خونه هم میرن، مادر و برادرشونو دعوت میکنن اما مارو نه منم دوست ندار ...

حق داری واقعا چی بگم فقط شوهرت رو برا خودت نگه دار که هم زحمت نکشی هم هدر بره زحماتت

نذری ک این حرفارو نداره..

مردم به هفت پشت غریبه نذری میدن

شما اجر کار خودتو چرا ضایع میکین

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810