2777
2789
عنوان

اونایی که دست به قلمتون خوبع

33 بازدید | 5 پست

رفیقم به عنوان دبیر انجمن تو دانشگاه انتخاب شده 

یه متنی نوشتم ذهنم درگیره بقیشو کمک کنید بنویسم ،

و اینکه تهش می‌خوام یکم تخریبی باشه نسبت به کسانی که ازش حمایت نکردن و...... ولی به هر حال با قاطعیت نفر اول شد 

متن رو الان این پایین می‌زارم 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

دانشجوی گرامی و دوست عزیزم  جناب آقای 

دبیر محترم انجمن علمی دانشجویی حقوق  دانشگاه ......

انتخاب شایسته جنابعالی بعنوان  دبیر  انجمن های علمی حقوق دارای دادگر  بسی مایه افتخار و مباهت است .

قطعاً این افتخار مرهون تلاش های بی بدیل شما در عرصه های علمی و دانشجویی بوده است .

ضمن تبریک این مسئولیت به جنابعالی و کلیه دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه پیام نور مرکززنجان، برایتان سلامتی و توفیق روز افزون مسئلت داریم.

بی تردید خدمتگزاری به فعالان علمی و دانشجویان عزیز در دانشگاه ها فرصت مغتنمی است که امیدوارم  با برنامه ریزی شما و هم افزایی با سایر انجمن ها و دانشجویان هم مشمول لطف حق تعالی قرار گیرد و هم اسباب رضایت خاطر آحاد دبیران و دانشجویان عزیز را فراهم سازید

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دانشجوی حقوق مرد برای یه دانشجوی حقوق مرد دیگه توی نی نی سایت متن تقدیرش رو چک میکنه

الان من دیگه همه چیز رو تو عمرم دیدم /=

دیگه بسمه

وایسا دنیا من میخوام پیاده شم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه دانشجوی حقوق مرد برای یه دانشجوی حقوق مرد دیگه توی نی نی سایت متن تقدیرش رو چک میکنهالان من دیگه ...

چک نمیکنم🥱😅

نظر و .... خواستم این بده ؟ 

یه دانشجوی حقوق مرد برای یه دانشجوی حقوق مرد دیگه توی نی نی سایت متن تقدیرش رو چک میکنهالان من دیگه ...

منم می‌خوام پیاده بشم ولی سرعتش زیاده 😊